Çözüldü Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir ne anlama geliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Botox Reis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    imei
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Botox Reis

Yetkin
Arkadaşlar elimde ekranı bozuk LG X screen telefon var. IMEI sorgulattığımda "Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir." mesajı yazıyordu. Bu ne demek oluyor? Kopyalandığında ne oluyor? IMEI numaramı nasıl geri alabilirim?

Son düzenleme:
Çözüm
Telefonculardan biri IMEI'ni çalmış, başka kaçak bir telefona geçirmiş, sen de cihazı açınca gümlemiş.
Hep IMEI numaralarının telefonun arkasına kabak gibi konulmasını saçma bulurum. Sonra bir şekilde patlıyor işte. Telefon illa arıza çıkarıyor, telefoncuya verince de çalıyorlar. Aslında IMEI fatura yoluyla özel iletilmeli. Niye telefonun arkasına koyuyorsun. Gerçi her türlü telefon şifresiz olursa da öğrenebilirler.

Hocam ben koymadım fabrikadan böyle yani telefonun arka kapağını açınca orada IMEI yazıyor.

Hocam ben koymadım fabrikadan böyle yani telefonun arka kapağını açınca orada IMEI yazıyor.

Hocam e-devleten IMEI sorgulamaya bakın.
Durum: Bu IMEI numarası başka cihaza kapyalandı tespit edilmiştir.
Yazıyorsa cevap verin size atım adımlara uyarak IMEI numarasını telefon numarasına kaydetin.
Not: Numara değiştirirseniz telefon IMEI görmez.

e-Devlet'ten IMEI sorgulattım çalmışlar yani.

Hocam o zaman çalınmıştır.

Cihazın kutusunu, garanti belgesini, özellikle de faturasın var mı?
Hocam cihaz eski 2018 yılında falan almıştık kutu faturası maalesef yok. Cihazı aldığımız yeri de biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…