Kaito
Başarılı
Yok hocam sitede 8300 bende ki 8350 gösteriyor ya o fark yaratır belki diye dedim. Kontrol etmem gereken başka bir şey varsa ona da bakabilirim.
Ayarlarda işlemci adı ne gözüküyor? Model kodu 8300 Ultra çünkü, attığın resimdeki model numarasını aratırsan sende görürsün.Yok hocam sitede 8300 bende ki 8350 gösteriyor ya o fark yaratır belki diye dedim. Kontrol etmem gereken başka bir şey varsa ona da bakabilirim.
Sitedekiyle aynı. Sorun etmeyin. Cihaza hem IMEI atabilirsiniz hem de direnç kaydı yapabilirsiniz. Ama IMEI sonrası sıfırlama yapamazsınız sanırım. Yaptırdığınız kişiye sorun.Telefon modeli bu şekilde ayarlardaki ile aynı, belki duchamp bilgisi lazım olur diye CPU Z den attim.
Eki Görüntüle 155238
Sitedekiyle aynı. Sorun etmeyin. Cihaza hem IMEI atabilirsiniz hem de direnç kaydı yapabilirsiniz. Ama IMEI sonrası sıfırlama yapamazsınız sanırım. Yaptırdığınız kişiye sorun.
Çoğu telefoncu yapar, ama atacakları IMEI sağlam olur mu bilemem. Telefoncuyu araştırmak lazım.Bu her telefoncunun yapabileceği bir işlem mi? Sonra cihazın elimde kalmasını istemem![]()
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Cihazım POCO X6 Pro ancak 5G olan versiyonu, sitede gösterdiği işlemci ile telefon da bulunan farklı sanırım.
Eki Görüntüle 155231
Eki Görüntüle 155232