Detaylar
Kim cevapladı?Günde 4 litre su içeceksin.Su nasıl içiliyor peki? Su içmenin çok yanlış yapıldığı ile ilgili şeyler duydum. Doğrusunu öğreten bir rehber falan var mıdır?
Şişeden içtim sayılır mı?
Su nasıl içiliyor peki? Su içmenin çok yanlış yapıldığı ile ilgili şeyler duydum. Doğrusunu öğreten bir rehber falan var mıdır?
Su (H20) nasıl içilir?
Öncelikle suyu nerelerden bulabileceğimize bakalım: Okyanus: Okyanus suları tuzludur, tad ve koku olarak kötü olan okyanus suyunu içtiğiniz takdirde vücudunuzda var olan su oranınıda düşürürsünüz Buzullar: Buzulların erimesiylede su temin edilebilir fakat eriyen buzullar ile birlikte...
Ama nasıl?
Sağ olun çok işime yaradı.Su (H20) nasıl içilir?
Öncelikle suyu nerelerden bulabileceğimize bakalım: Okyanus: Okyanus suları tuzludur, tad ve koku olarak kötü olan okyanus suyunu içtiğiniz takdirde vücudunuzda var olan su oranınıda düşürürsünüz Buzullar: Buzulların erimesiylede su temin edilebilir fakat eriyen buzullar ile birlikte...techolay.net
Son düzenleyen: Moderatör:
Harbi açılmış, bakıyorum şimdi. Sağ olun şimdiden.Su (H20) nasıl içilir?
Öncelikle suyu nerelerden bulabileceğimize bakalım: Okyanus: Okyanus suları tuzludur, tad ve koku olarak kötü olan okyanus suyunu içtiğiniz takdirde vücudunuzda var olan su oranınıda düşürürsünüz Buzullar: Buzulların erimesiylede su temin edilebilir fakat eriyen buzullar ile birlikte...techolay.net
Ne olacak senin bu yaz mevsimi ile olan imtihanın, ah be hocam.
Konu sahibine hatırlatma için teşekkürler, gideyim de su içeyim.
Hocam yemin ediyorum bilmiyorum. Adana'da falan olsaydım kesin canıma kıyardım. O derece nefret ediyorum ahahahhahahah
RecepBaltasiSevenInsan
Yetkin
Teşekkürler.
Kahve içtim sayılır mı?