crowzyy145301

Başarılı
Yer
Mersin
Arkadaşlar internet kafede mousepadi çok beğendim bu ürünün aynısı nereden tedarik edebilirim?

IMG_1004.webp

Teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Mouse pad bugün elime ulaştı ama aynı mouse pad değil alacak arkadaşlar için. Yüzeyi farklı boyut anlamındada farklı gibi pek beğenemedim ama aldık artık.

Mouse pad bugün elime ulaştı ama aynı mouse pad değil alacak arkadaşlar için. Yüzeyi farklı boyut anlamındada farklı gibi pek beğenemedim ama aldık artık.

Görseldekinin aynısı sanıp aldım ama 200-300liralık mouse padden pek farkı yok gibi maalesef üzücü oldu benim için.

Son düzenleme:

Görseldekinin aynısı sanıp aldım ama 200-300liralık mouse padden pek farkı yok gibi maalesef üzücü oldu benim için.
Mpc480'imiş kullandığınız aynı tasarım birkaç markada daha varmış. Mpc480 sağ üstteki yazı yazıyor. Yanlış bilgi için üzgünüm.

Mpc480'imiş kullandığınız aynı tasarım birkaç markada daha varmış. MPC480 sağ üstteki yazı yazıyor. Yanlış bilgi için üzgünüm.

Zaten stoklarda yokmuş sadece çok pahalı geldi böyle marka olmayan bir ürüne göre 950tl ... kargo merkezi uzakta olmasa iade ederdimde yapacak bir şey yok.