Mültecisi çok, tecavüzcüsü çok, çetesi çok, keşi de çok.
Düzgün mekan değil.
Bu dediğin bana bir ülkeyi daha anımsattı lan?
Mültecisi çok, tecavüzcüsü çok, çetesi çok, keşi de çok.
Düzgün mekan değil.
Amerika, Pakistan, Irak, Afganistan, Afrika, Brezilya...
Amerika, Pakistan, Irak, Afganistan, Afrika, Brezilya...![]()
antalya manavgat hissedilen sıcaklık - Google Search Lan saat 11 neyin kafasını yaşıyorsun. Odamda KLİMA YOK. Üstüm çıplak, sandalyeye teri emsin diye banyo havlusunu serdim. Beynim alev alıyor.
Anneannemde klimaya alistim cok rahatim. Eve bir gideceğim. Yandik Allah yandik. Ulan pencere acik ama tam degil sinek giriyor. Kapi açacağım cereyan yapsin diye bu sefer her yere ses gidiyor. Dusa giriyorum 5 dakika sonra her yerimden su fiskiriyor. İllallah ettim ya. Gece uyucam yastikla kuru yer yok evde yastik kalmadi kafama gore. Donla uyuyom gene yetmiyor. Yaniyosun fuat abi degil yaniyorsun Türkiye. Gunduzleri de ciplak olamiyorum. Sandalyem ciplak olmaya uygun degil sirtima zarar vercek. E birde PC'nin verdigi sicak hava var sivi sogutmadan. Gavur bilmemlesi gibiyiz artik simdi buraya yazamiyorum da.
Kesinlikle haklisiniz hocam. Bu sene en berbat yazdi benim icin.Sıkıntı vallahi. Duş muhabbetinden ben de tiksinir oldum. Hele bugün dışarda işim vardı, önce annem babamı yıkadı, sonra kendi yıkandı, en son ben girdim. Valla başım döndü oradaki nemden. Sauna gibiydi içerisi. Ahahhahahahahha.
Tekrardan söylüyorum. YAZ SEVEN CİNDİR.
Bu gece allahtan nem fazla yok. Sadece %96Kesinlikle haklisiniz hocam. Bu sene en berbat yazdi benim icin.