Koltukta otururken terliyor musunuz? Şu sıralar daha fazla gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?Koltukta otururken terliyor musunuz? Şu sıralar daha fazla gibi.
1- Koltukta oturmuyorum.
2- Yatakta yatıyorum.
3- Yataktan kalkıp yatağa bakında, kendimi tekrardan orada görüyorum ahahahhahahhahha
Şaka bir yana da hiç oturulacak bir hava değil ya. Resmen yayılacaksın bu havada. Şu anda çok güzel mesela. Tam camın kenarındayım, yatağa yanlamışım, evin her camı açık, hafiften esiyor böyle. Üffff keşke sabahları da böyle olsa...
Afrika'nın bereketli sıcakları diyorlar.
Buradakiler bir de yardım istemiş Afrika'dan...
- Makaleler
- 7
Sıcağın yanında bir de promosyon olarak sivrisinekler var bizim burada. Dün abartısız söylüyorum 10 tane falan öldürmüşümdür. Belediye her gün ilaçlıyor ama içinde olan şey ilaç mı yoksa su mu Allah bilir artık. 
Burada en güzel mevsim yaz; serin, nemsiz, rüzgarlı... Kış ayları ise aksine çekilmez oluyor. Sabaha karşı -27 dereceyi görmüşlüğüm var.
Hocam -15 gördüm ben, takım elbiseyle dolaştım Bolu'da. Soğuğu çok seviyorum, üşümeyi çok seviyorum. İnce ince giyiyorum ki biraz üşüyeyim diye. Bu arada nerede oturuyorsun? -27 çok sağlam duruyor.
Burada en güzel mevsim yaz; serin, nemsiz, rüzgarlı... Kış ayları ise aksine çekilmez oluyor. Sabaha karşı -27 dereceyi görmüşlüğüm var.
Burada da sivriden çok osuruk böceği var. Öldüremiyorsun da, peçeteyle tutup sağa sola atıyorsun
Son düzenleyen: Moderatör:
Belirli bir süre dolaşıp içeri kaçtığında hoş olur elbet ama artık bu soğukla yaşamaya alışmak imkansız hâle gelmişti benim için. Zaten İstanbul'a göçeceğim 2-3 ay içerisinde büyük ihtimalle. Soğuk falan hikaye olur, yine deniz iklimine döneriz. Akdeniz adamıydım, biraz da Marmara'nın tadına bakalım.Hocam -15 gördüm ben, takım elbiseyle dolaştım Bolu'da. Soğuğu çok seviyorum, üşümeyi çok seviyorum. İnce ince giyiyorum ki biraz üşüyeyim diye. Bu arada nerede oturuyorsun? -27 çok sağlam duruyor.![]()

Maraş'ın Göksun ilçesinde oturuyorum, ailemin yanındayım. Maraş gerçekten sıcak bir memleket ama Göksun için aynı şeyi söylemek zor. İç Anadolu soğuğu başka bir illetmiş.
Geçen sene sivrisinekten çekmiştim, Adana'da ikamet ediyordum. Hemen yanı başımızda dere vardı, sanırsam kaynak oydu. Sinek ilacı falan nafile. Cam kapatsan içerisi fırın, beton ev zaten. Bu sene en kötü kış, geçen sene en kötü yaz... Hadi hayırlısı diyelim. (Maksadınız benim mesajımı alintılamak değilmiş ama olsun, yine de cevaplayayım.Burada da sivriden çok osuruk böceği var. Öldüremiyorsun da, peçeteyle tutup sağa sola atıyorsun![]()
Belirli bir süre dolaşıp içeri kaçtığında hoş olur elbet ama artık bu soğukla yaşamaya alışmak imkansız hâle gelmişti benim için. Zaten İstanbul'a göçeceğim 2-3 ay içerisinde büyük ihtimalle. Soğuk falan hikaye olur, yine deniz iklimine döneriz. Akdeniz adamıydım, biraz da Marmara'nın tadına bakalım.
Maraş'ın Göksun ilçesinde oturuyorum, ailemin yanındayım. Maraş gerçekten sıcak bir memleket ama Göksun için aynı şeyi söylemek zor. İç Anadolu soğuğu başka bir illetmiş.
Geçen sene sivrisinekten çekmiştim, Adana'da ikamet ediyordum. Hemen yanı başımızda dere vardı, sanırsam kaynak oydu. Sinek ilacı falan nafile. Cam kapatsan içerisi fırın, beton ev zaten. Bu sene en kötü kış, geçen sene en kötü yaz... Hadi hayırlısı diyelim. (Maksadınız benim mesajımı alintılamak değilmiş ama olsun, yine de cevaplayayım.)
Aman hocam olsun muhabbet işte. Istanbul'a taşınmanı o kadar çok istemiyorum ki anlatamam.
Hocam kesinlikle hissedilen 26’dan fazla, dünyanın dengesi bozuldu.Hocam şu anda Ankara'da %26 nem var, burada ise %76.![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-