Bu sezon kim şampiyon olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3881
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 919
  • Etiketler Etiketler
    süper lig
Galatasaray 3 kez ard arda şampiyon olacak. 23-24-25.
Galatasaray'ın bu akşam puan kaybedeceğini düşünüyorum. Şampiyonluk derbiye kalır hatta büyük ihtimalle puan eşitliği olur. O yüzden derbiyi alan kupayı da alır diyorum.
3-0

Herkese merhabalar.

Bu sezon Süper Lig’de sizce kim şampiyon olur?

Bence Galatasaray buradan şampiyonluğu vermez.

Bir Galatasaraylı olarak henüz şampiyonuz demem. Çünkü maraton daha uzun ve iki takım kıran kırana geçiyor. Yani her şey son maçlara kalacak gibi hissediyorum. Yine de bir şampiyon olacak takım söyleseydim herhalde Galatasaray olurdu.

Galatasaray'ın puan kaybetmesi halinde sonuç Samiyen'de belli olacak. Galatasaray'a puan kaybettirebilecek bir takım yok gibi ligde şu an.

Galatasaray'ın puan kaybetmesi halinde sonuç Samiyen'de belli olacak. Galatasaray'a puan kaybettirebilecek bir takım yok gibi ligde şu an.

Hatay'a normal şartlarda kaybetmemesi gerekiyordu ama kaybetti, geçen sene Galatasaray deplasmanda Konyaspor'a yenildi ama kimse beklemiyordu. O yüzden her şeye kesin gözüyle bakmamak lazım. Kesin bakmak için puan farkının açılması gerekiyor. Bir fanatik Galatasaraylı olarak söylüyorum.

Galatasaray derbiyi de kazandı. Artık işi çok daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…