Serdar4586

Başarılı
Arkadaşlar, X'e erişim sağlanamıyor. Bir saattir erişim yok, bilmiyorum, sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa genel bir sorun mu var?

Ekran görüntüsü 2024-06-02 235521.webp

Gelişme: Arkadaşlar, sorun benden kaynaklı bir durum. Farklı bir ağdan girdiğimde erişim sağlayabiliyorum, ama evimdeki Türk Telekom Wi-Fi'den girdiğimde X'e ve bazı sitelere giremiyorum. Şimdi modemi yeniden başlatıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, X'e erişim sağlanamıyor. Bir saattir erişim yok, bilmiyorum, sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa genel bir sorun mu var?

Eki Görüntüle 52815

Gelişme: Arkadaşlar, sorun benden kaynaklı bir durum. Farklı bir ağdan girdiğimde erişim sağlayabiliyorum, ama evimdeki Türk Telekom Wi-Fi'den girdiğimde X'e ve bazı sitelere giremiyorum. Şimdi modemi yeniden başlatıyorum.
Senle alakalıdır yazacaktım gelişme yazmışsın kral.

Senle alakalıdır yazacaktım gelişme yazmışsın kral.
Aynen bazen oluyor Türk Telekomdan Wifi den bağlanıyorum DNS ve Ağlar değişince girebildim mesala Turkcell den girdim giriyor Sonra ilk işim Modemi yeniden başlatmak oldu aslında geçmiş yıllarda da başıma çok geldi Bilgisayarımın ve TT İnternet arasındaki DNS uyumsuzluğu

Aynen bazen oluyor Türk Telekom'dan Wi-Fi'den bağlanıyorum DNS ve ağlar değişince girebildim mesela Turkcell'den girdim giriyor sonra ilk işim modemi yeniden başlatmak oldu aslında geçmiş yıllarda da başıma çok geldi bilgisayarımın ve TT internet arasındaki DNS uyumsuzluğu.

GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) belki bu program yardımcı olabilir.

Ama NextDNS kullanmanız lazım Edge'de.

Aynen bazen oluyor Türk Telekomdan Wifi den bağlanıyorum DNS ve Ağlar değişince girebildim mesala Turkcell den girdim giriyor Sonra ilk işim Modemi yeniden başlatmak oldu aslında geçmiş yıllarda da başıma çok geldi Bilgisayarımın ve TT İnternet arasındaki DNS uyumsuzluğu
Site yerine uygulamayı indirseniz?

Site yerine uygulamayı indirseniz?

Sorun düzeldi, uygulama derken Microsoft Store uygulamaları beni çok bayıyor abi ya çok kastırıyor daha stabil değil Google Chrome'min gözünü yiyim. :)

Sorun düzeldi