Detaylar
Kim cevapladı?Ülkeden değilde, hükümetten nefret ediyorum demek daha doğru olur.
Yurtdışında bu yaşta insanlar torunlarıyla vakit geçirir, evinin bahçesi ile uğraşır. Bizim 80 yaşındaki vatandaşımız, kurulan pazarların artıklarını topluyor, yazık...
Yurtdışında bu yaşta insanlar torunlarıyla vakit geçirir, evinin bahçesi ile uğraşır. Bizim 80 yaşındaki vatandaşımız, kurulan pazarların artıklarını topluyor, yazık...
Ülkeden değil de, hükümetten nefret ediyorum demek daha doğru olur.
Bu hükümeti bu duruma getiren bir de kesim var.
Diyecek bir ton laf var fakat ne desek boş maalesef.
- Makaleler
- 6
Şu videoya bakar mısınız? İçler acısı resmen. Kaç yaşınıza gelmişsiniz, tek derdinizin torunlarınıza bakıp evinizde keyif yapmak olması gereken bir yaşta kirayı düşünüyorsunuz. Çok yazık.
Atatürk ülkeyi gençlere emanet etti. Bu durumlara getiren iktidarlara sözü bile vardır;
"Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir."
Bu yüzden ülkenizi sevin. Bizler emanete sahip çıkalım. Nefretle olacak iş değil.
- Makaleler
- 1
Sorun ülkede değil. Türkiye bence dünyanın en güzel ülkelerinden biri. Sorun onu yönetenlerde. Denecek çok şey var. Türlü türlü ağır ve ya hafif şeyler. Ama boş ne yapalım.
Yöneteni, hükümeti boş verin de halk ahlâksız yani diyecek söz yok. Burada tek tek açıklasam destan çıkar üşeniyorum yazmaya ama yani halk ahlâksız, fırsatçı, bencil. Bunlar olduğu için hükumet, ekonomi, siyaset, futbol derken ülke kocaman bir dışkı çukuru halini alıyor.
Physic
Üstün
Diyecek çok söz var, defalarca konuştum aynı şeyleri papağan gibi ötmek istemiyorum. Bu iktidar sorumsuz oldukça biz daha çok nefret edeceğiz. Sorumsuz dedim diye Cumhurbaşkanı'na hakaretten dava bile yiyebilme riskimiz var mesela. Diyecek söz kalmadı maalesef.