Söyledikleri bir kenara; en başından video başlığı bile mantıksız: "Sığınmacı karşıtlığı" cümlesini ve Avrupa Birliği emojisi ile bir arada kullanmak tutarsızlığın hangi seviyesi? Aşırı sağ görüşlü Avrupalı siyasetçiler Avrupa Birliği karşıtı söylemlerde bulundu... Milliyetçilik yükseldikçe uluslarüstü birlikler tehlikeye girer.

Siyasette aşırılığın, kelimenin tam anlamı ile tezekten bir iş olduğunu düşünmekteyim. Hiçbir ideolojinin aşırılığı iyi değil, ki bunu anlamak için alim olmaya gerek de yok. Avrupa'nın bu tutumu da, aşırı sol grubun berbat yönetimi sonucunda bu hâle geldi. Aynı şekilde aşırı sağcıların berbat yönetimi de belli bir süre sonra kazanları taşıracaktır.

Avrupa'nın bu tutumu da, aşırı sol grubun berbat yönetimi sonucunda bu hâle geldi. Aynı şekilde aşırı sağcıların berbat yönetimi de belli bir süre sonra kazanları taşıracaktır.
Aşırı sol yönetmedi, terim kullanımında bilgi eksikliğiniz var. Olsa olsa sosyal demokrattır onlar.

Videoyu eleştirmek için de her saniye durdurup debunk etmek gerekli. Doğru söylediği tek şey yok neredeyse. Tek şey söyleyeyim: Erdoğan bir siyasi deha değil, gözünüzde ilahlaştırmayın.

Aşırı sol yönetmedi, terim kullanımında bilgi eksikliğiniz var. Olsa olsa sosyal demokrattır onlar.

Bu dediğinizde haklısınız, olur arada öyle şeyler.

Videoyu eleştirmek için de her saniye durdurup debunk etmek gerekli. Doğru söylediği tek şey yok neredeyse. Tek şey söyleyeyim: Erdoğan bir siyasi deha değil, gözünüzde ilahlaştırmayın.

Eğer ki bana diyorsanız; videoyla ilgili bir fikir beyan sunmadım fark ettiyseniz. Erdoğan'ın deha olup olmaması umurumda değil. Bu olguyu nereden çıkardınız? Dedikleriniz genele söylediyseniz; evet haklısınız. Erdoğan siyasi deha falan değil. Politikalarının neredeyse tamamı da işlevsiz, yanlışlar kümesi üstüne kurulu.

Eğer ki bana diyorsanız; videoyla ilgili bir fikir beyan sunmadım fark ettiyseniz. Erdoğan'ın deha olup olmaması umurumda değil. Bu fikirlere nereden kapıldınız? Dedikleriniz genele söylediyseniz; evet haklısınız. Erdoğan siyasi deha falan değil. Politikalarının neredeyse tamamı da işlevsiz, yanlışlar kümesi üstüne kurulu. İyi Sosyaller.
Yo konu sahibine demiştim, haklısınız, araya şundan çekmem lazımdı.

Böyleli olsaydı karışıklık olmazdi, kusura bakmayın. :)