Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2020'den sonra hiçbir yılbaşı ve doğum günü benim ve ailem için heyecanlı geçmiyor. Özellikle sevdiklerimi kaybetmem ve Türkiye'de yaşamanın bu durum üzerinde etkisi var. Size bu yılbaşı heyecan veriyor mu?
Büyüdükçe insan her şeye pozitif bakabilme ve hep mutlu olabilme yetisini kaybediyor. Normal. Benim için yılbaşı diğer günlerden farksız hissettiriyor ilk kez bu yıl.
Doğum günüm için gidip hiçbir şey yapmıyorum ve o gün geldiğinde haberim bile olmuyor. Şu an ağlamak istiyorum ama 20 dakikadır sadece saate odaklanmış bir şekilde bakıyorum ve hayatı sorguluyorum.
Ben de sevmediğim bir işle hayatımı ziyan ederken dansa başladım Latin salsa bachata kendime geldim hem sosyallik olarak hem de zihin yönünden odaklanma yönünden bu saatten sonra hayatımın bir parçası haline gelecek sende böyle adımlar atabilirsin.