Dostlar, TurkNet GigaFibere geçiş yaptım ve BufferBloat testim iyi sayılır. Aktif QoS ayarını ve testi aşağıya bıraktım. Bu değerleri sıfıra düşürebilir miyiz?
Detaylar
Kim cevapladı?ASUS ROG Router alarak işe başlayabilirsin.
Çok pahalılar. Şu anda kullandığım modem ile yapamaz mıyım?
BeyazAslan
Becerikli
Sıfır olarak düşündüğünüz ne mesela? Hangi değer?
Bu sonuçlar gayet iyi değerler.
Aktif indirme ve yükleme yaparken ki değer. Şu anki değerler gayet iyi bence de. Sadece birkaç tık daha sınırlarsam 0'a düşer mi diye öğrenmek istemiştim.Sıfır olarak düşündüğünüz ne mesela? Hangi değer?
- Makaleler
- 1
Hızı 800-750 bandına sınırla biraz daha düşür yani ucuz modemlerde sınırlama yaparak donanımın fazla hıza ve dalgalanmaya karşı önlem alıyoruz. https://techolay.net/sosyal/konu/lg...ayari-nasil-yapilir.40393/page-5#post-1430393
Bu konu baya bi insana yardımcı oldu aynı prensiple bufferbloati düşürmüştük. Sınırlamaya rağmen düşmüyorsa artık kalan internet sağlayıcısının internet kalitesine, modemin sınırı veya bilgisayarın wi-fi çipinin kalitesine bakıyor.
Bu konu baya bi insana yardımcı oldu aynı prensiple bufferbloati düşürmüştük. Sınırlamaya rağmen düşmüyorsa artık kalan internet sağlayıcısının internet kalitesine, modemin sınırı veya bilgisayarın wi-fi çipinin kalitesine bakıyor.
Yurt içinde var mı ya da yurt içi altarnatifi var mı?