Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
Ermeniler anca kendini kandirsin.
Tam ana avrat giriyordum başlığı görünce, neyse ki konu mesajını gördüm.
- Makaleler
- 3
Sen ettirmezsen kimse laf etmez. Sen kendini savunmazsan kimsenin arkanda durmasını bekleyemezsin. Barbar diyorlar da harbi barbar gibi insanlariz. Her problemde vur kır.
Kürtlere bak. Ülkeleri bile yok ama devlet politikalarında bizden daha etkililer. 3-5 milyonluk çulsuz Ermeni ülkesi bizden daha etkili politikalarda. Neden? Saksı siyasete, politikaya, yönetime basmıyor.
Almanya’da 4-5 milyon Türk vardır herhalde. E hani Almanya’ya etkileri oluyor mu? Kürtler, Naziler bunların evlerini yakıyorlar bunlar da “tıtıtı çok kötü Almanya bitmiş memleketi özlüyorum Türkiye cennet” diye geziyorlar.
Görüp İşittiklerim adlı bir kitap var. Ermenilerin ülkenin doğusunda yer alan Türk ve Kürt kökenli vatandaşlarımıza yaptığı katlimaları da yazıyor. Çeteleşip nasıl acımasız oldukarınıdan bahsediyor.
Aynı şeyleri 1990'da Azerbaycan'da tekrar yaptılar. Hak ettiklerini düşünüyorsanız gerçekten bilgi eksikliğiniz var. Ek olarak şu kitabı da öneririm.
Ermenilerin Yaptığı Soykırım & 1917-1920 Arasında Erzincan’dan Erivan’a Ermeni Mezalimi
Ermenilerin Yaptığı Soykırım & 1917-1920 Arasında Erzincan’dan Erivan’a Ermeni Mezalimi - TRUVA YAYINLARI - Kazım Karabekir - Sinsi ve acım
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-