Detaylar
Kim cevapladı?Ben yaşadım. Benim siparişimde “Bugün 22:00’a kadar teslim edilecek.” yazıyordu ve o gün 18:00-19:00 arası teslim alıyordum. Bugüne kadar Amazon üzerinden 50 kadar sipariş vermişimdir 1 kere aynı gün teslim edilmemişti. Konuma göre de farklılık gösteriyor olabilir.2 gün önce kulaklık aldım bugün teslim edilecek diyor ama kargoya verilmemiş hala. Daha önce yaşayan oldu mu? Bugün teslim edilir mi?
Peter
Deneyimli
Ben yaşadım. Benim siparişimde “bugün 22:00'a kadar teslim edilecek.” yazıyordu ve o gün 18:00-19:00 arası teslim alıyordum. Bugüne kadar Amazon üzerinden 50 kadar sipariş vermişimdir 1 kere aynı gün teslim edilmemişti. Konuma göre de farklılık gösteriyor olabilir.
Bende de hep ertesi gün geldi ama hâlâ kargoya verilmedi bilmiyorum. Amazon depodan almıştım o yüzden mi acaba? İstanbuldayım.
Bence bugün teslim edilecektir. Kolay gelsin kargosuna teslim edilirse onlar akşam 22:00’ye kadar dağıtıma çıkıyor.Bende de hep ertesi gün geldi ama hâlâ kargoya verilmedi bilmiyorum. Amazon depodan almıştım o yüzden mi acaba? İstanbuldayım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Peter
Deneyimli
Bence bugün teslim edilecektir. Kolay gelsin kargosuna teslim edilirse onlar akşam 22:00'a kadar dağıtıma çıkıyor.
Tamamdır hocam, cevap için teşekkürler; umarım gelir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Veyt
Uzman
Benim son siparişlerimde genelde CargoX diye bir firma ile çalışıyorlar. CargoX, taşıyıcıdan bazen geç teslim alıyor. Durumu Müşteri Hizmetlerine sorabilirsiniz bilgi verilir.Tamamdır hocam, cevap için teşekkürler; umarım gelir.
- Makaleler
- 10
Eğer bölge deposunda varsa edilir. Gece 12'de sipariş verip sabah 9'da kargonun geldiğini bilirim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet