Peter

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
Queens
2 gün önce kulaklık aldım bugün teslim edilecek diyor ama kargoya verilmemiş hala. Daha önce yaşayan oldu mu? Bugün teslim edilir mi?

2 gün önce kulaklık aldım bugün teslim edilecek diyor ama kargoya verilmemiş hala. Daha önce yaşayan oldu mu? Bugün teslim edilir mi?
Ben yaşadım. Benim siparişimde “Bugün 22:00’a kadar teslim edilecek.” yazıyordu ve o gün 18:00-19:00 arası teslim alıyordum. Bugüne kadar Amazon üzerinden 50 kadar sipariş vermişimdir 1 kere aynı gün teslim edilmemişti. Konuma göre de farklılık gösteriyor olabilir.

Ben yaşadım. Benim siparişimde “bugün 22:00'a kadar teslim edilecek.” yazıyordu ve o gün 18:00-19:00 arası teslim alıyordum. Bugüne kadar Amazon üzerinden 50 kadar sipariş vermişimdir 1 kere aynı gün teslim edilmemişti. Konuma göre de farklılık gösteriyor olabilir.

Bende de hep ertesi gün geldi ama hâlâ kargoya verilmedi bilmiyorum. Amazon depodan almıştım o yüzden mi acaba? İstanbuldayım.

Bende de hep ertesi gün geldi ama hâlâ kargoya verilmedi bilmiyorum. Amazon depodan almıştım o yüzden mi acaba? İstanbuldayım.
Bence bugün teslim edilecektir. Kolay gelsin kargosuna teslim edilirse onlar akşam 22:00’ye kadar dağıtıma çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah aldığım diş macunu dağıtıma çıktı, kulaklık hala kargoya verilmedi :). Müşteri hizmetlerine yazdım hızlandırdım çarşambaya kadar gelir dedi.