Bugün Türkiye’de 7 kadın katledildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
Çirkin/kısa isen ama zenginsen bir önemi kalmıyor. Para en büyük güçtür.
Hayata bakışınız çok farklıymış hocam. Ya da çocuksu diyeyim. Umarım kolay bir hayatınız olur o zaman. Ya da o zamana kadar fikirleriniz değişirse daha kaliteli bir hayat diliyorum

Çirkin/kısa isen ama zenginsen bir önemi kalmıyor. Para en büyük güçtür.
Para hemen hemen her kapıyı açar ama bütün kapıları açmaz. Hayata biraz farklı bakıyoruz. Bütün olay para, tip, boy değil.

Hayata bakışınız çok farklıymış hocam. Ya da çocuksu diyeyim. Umarım kolay bir hayatınız olur o zaman. Ya da o zamana kadar fikirleriniz değişirse daha kaliteli bir hayat diliyorum
Ben gerçekçi diyorum. Benim hayatımın önemi yok, sosyoloji yapıyorum sadece.

Para hemen hemen her kapıyı açar ama bütün kapıları açmaz. Hayata biraz farklı bakıyoruz. Bütün olay para, tip, boy değil.
Geriye başka bir şey kalmadı ama.

Yani bu sadece post ile alakası yok. Yanlış anladıysanız siz de kusura bakmayın.
Üstteki yorumu alıntılayarak eleştirimi yaptım, harici olarak eleştirini okumadım.
Kendi aileme, çevremdekilere, çevremdeki kızlara kadınlara baktığımda da aynı şeyi gözlemliyorum. Kadınlar genel olarak hayatta daha fazla zorlanıyor insanların onlardan beklentileri daha fazla oluyor.
Normal.
Kadınlar küçük yaşlardan itibaren evlenmeye ve çocuk yetiştirmeye programlanıyor çünkü rahminizde can yetiştirebiliyorsunuz, bu hem aile yapısının oluşmasına hem de devlete yeni işçi kazanımını sağlıyor.

Bir başkasının beklentisinin kadının çoçuk yetiştirme kapasitesine sahip olması ve dişiliğini sergilemesini istemesi olağan bir durum.
Olaya sosyolojik / toplumsal açıdan da baktığımızda şiddet faktörünü es geçersek kadın ya evlenmek durumunda bırakılıyor ya iş bulmak.
Faturanı ödemek, yemeğinin parasını kazanıp karnını doyurmak yetişkin birey olmanın gereksinimidir. Aile nereye kadar çocuğuna bakacak?
İsteyen kişi kaynak sağlayacak bir erkek bulur isteyen kişi çalışır, beni bağlamaz sonuçta kendi hayatı.

Sonunda mantıklı birisi. Bu yorumların tamamına katılıyorum. Ama şöyle. Evet her ailenin kendi yetiştirme stili var. Benim dile getirme sebebim gerekçe veya yapılan şey değil belirli şeylerin baskı uygulayarak ve zorla yaptırılması. Kızını okula göndermeyen ama iş ve koca bulmasını isteyen baba gibi. Ataerkil topluma dayanıyor hepsi de. Zaten bu tartışmalı bir konu ama, kadının hayatının daha zor olduğunu söylemek de yanlış değil.

Cinsel hayatın ne durumda? Aktif ve istediğin gibi mi? 4 yıl önce nasıldı? Şu an farklı mı? Kendin düşünsen haklı olduğumu anlarsın.

Mutluluğu çok yanlış yerlerde arıyorsun ve hayata bakış açın çok sığ gibi geliyor. Paran için seni sevmelerini istiyorsan sahte bir hayat yaşa mutlu ol abi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…