Yani bu sadece post ile alakası yok. Yanlış anladıysanız siz de kusura bakmayın.
Üstteki yorumu alıntılayarak eleştirimi yaptım, harici olarak eleştirini okumadım.
Kendi aileme, çevremdekilere, çevremdeki kızlara kadınlara baktığımda da aynı şeyi gözlemliyorum. Kadınlar genel olarak hayatta daha fazla zorlanıyor insanların onlardan beklentileri daha fazla oluyor.
Normal.
Kadınlar küçük yaşlardan itibaren evlenmeye ve çocuk yetiştirmeye programlanıyor çünkü rahminizde can yetiştirebiliyorsunuz, bu hem aile yapısının oluşmasına hem de devlete yeni işçi kazanımını sağlıyor.
Bir başkasının beklentisinin kadının çoçuk yetiştirme kapasitesine sahip olması ve dişiliğini sergilemesini istemesi olağan bir durum.
Olaya sosyolojik / toplumsal açıdan da baktığımızda şiddet faktörünü es geçersek kadın ya evlenmek durumunda bırakılıyor ya iş bulmak.
Faturanı ödemek, yemeğinin parasını kazanıp karnını doyurmak yetişkin birey olmanın gereksinimidir. Aile nereye kadar çocuğuna bakacak?
İsteyen kişi kaynak sağlayacak bir erkek bulur isteyen kişi çalışır, beni bağlamaz sonuçta kendi hayatı.