İşin kötüsü ne biliyor musunuz? Bu tür haberlerin toplum gözünde 'normalleşmesi'.
Zaten öyleErkek olmak daha zor diyenler utanmalı. Diyecek söz yok.
Yer kalmadı ki artık, yüz kızartıcı suç işlemeyen kısa süre içinde tahliye ediliyor.Hapishaneler savunmasız kadınları öldüren erkek müsvetteleriyle dolu.
Birkaç psikopat yüzünden neden bütün erkekler aynı kefeye koyuluyor?Erkek olmak daha zor diyenler utanmalı. Diyecek söz yok.
Sosyal medya ve basının algı ve kitle yönetimi sağ olsun.Birkaç psikopat yüzünden neden bütün erkekler aynı kefeye koyuluyor?
Sanırım yazdığımı anlamadınız hocamBirkaç psikopat yüzünden neden bütün erkekler aynı kefeye koyuluyor?
Lafım size değildi kusura bakmayın, çok fazla "ERkOlar ÖlSün" diyen bir kesim var onlara atıfta bulundum.Sanırım yazdığımı anlamadınız hocamKadın olmak zor demek istedim. Kimseyi bir kefeye koyduğum yok.
Yok yahu. Ben kendim erkeğim zaten. Ben sadece objektif olarak baktığımda kadınların daha zor bir hayat sürdüğünü gözlemliyorum.Lafım size değildi kusura bakmayın, çok fazla "ERkOlar ÖlSün" diyen bir kesim var onlara atıfta bulundum.
Yani bu sadece post ile alakası yok. Yanlış anladıysanız siz de kusura bakmayın.Sosyal medya ve basının algı ve kitle yönetimi sağ olsun.![]()