Değil, teşekkürler.Konu kapanalı ve tartışmayı bırakalı günler olmuş. Erkekleri suçlamadım. Kadınların hayatı daha zor dedim. Kendi fikriniz kendinize. Teşekkürler.
İşte bu adama saygı duyulur, dinlenir.Keşke erkeklere yapılan zulümler ve şiddetler de haber yapılsa.
O kız tedirgin, diğerleri ne alemde? Kaç tane genç kız instagram'da sırf ekrana bakarak fenomen oluyor? Erkeklere göre işlerde de daha çok tercih ediliyorlar. O kız kötü şeyler yaşamış olabilir, yalnız, hayattan zevk almayan daha çok erkek var.Kadın mı toplum içinde üstün? Daha sabah 06:15 gibi yola çıkmış kadın tedirgin bir şekilde sokağın ortasından gitmek zorundaydı.
Biraz empati kuralım arkadaşlar. Ortadoğu’da hiçbir kadın rahat değil.
Kızsan ve güzelsen hayat sana güzel hayatın muhteşem. cahilsen seni dövecek zararı olacak biriyle evlenebilirsin, ya da zengin ama efendi biriyle olabilirsin.
Burası kritik nokta, instagram'da hayatım berbat diyen kızların %99'u ailesi elinden telefoncuğunu aldığı için hayatım berbat diyebiliyor, ailesi ders çalış dediği için siz bizim durumumuzdan anlamazsınız erkolar diyebiliyor. Kız bakıyorum hayatım berbat demiş, instagram'a bir ton makyajlı mükemmel giysilerle arkadaşlarıyla sigara içtiği bir post atmış henüz 18 yaşından küçük.
Profil fotoğrafında berbat bir pozlama şekli var yüzü gülüyor. (şu kameranın dibinden fotoğraf çekilenler) ayrıca topluma sürekli zararları var (bir çoğunun) Sürekli bir mağazaya girip çıkıyorlar, makyajını tazeleyip en marka şeyleri giyiyorlar. O kızın ailesi geçinemiyor ve parası yok diyelim, ailesinin hiç bir parasını umursamadan her şeyi isteyebiliyorlar.
Gerçekten kızlar aşırı şımartılıyor günümüzde, hiç biri de ergenliğinden çıkamıyor.
13 yaşında kardeşim var kız, gram kötü karakterli bir insan değilim günlük hayatta bana iyi olana melek gibiyimdir. Kardeşim ise tam tersi bir insan kız kardeşinden utanır mı ya
Son düzenleme: