Reels'te bir video görmüştüm.

Koca bir nesil korku, gelecek kaygısı, ve kalitesiz büyüyor diye.

Nasıl bir ülkenin içinde yaşıyorum ben. Konu artık sadece ekonomi sıkıntısı olmaktan da çıktı. Allah sonumuz hayır etsin.

Eninde sonunda tak diyecek insanlara bos tencerenin deviremeyecegi hukumet yok dunyada. Goreceksin o AKP AKP diye olup geberen ahlaksiz Anadolu insani bile ac kalinca sirtini donup gidecek.
Ben öyle düşünmüyorum. Anadolu tarafına hiç gittiniz mi? Zamanında Piro lakaplı biri vardı bilirsin, onu Anadolu'da linç etmişlerdi. SOL görüşlü bir muhalefetin Anadoluyu kazanma şansı yoktur; açılıktan geberseler bile fark etmez.
Tek bir istisna var. Mansur Bey aday olursa, Anadolu'dan oy alabilir. Fakat yine şüphelerim var.

Bahsettiğim Reels değil bir postmuş.

Adsız.webp

Ben öyle düşünmüyorum. Anadolu tarafına hiç gittiniz mi? Zamanında Piro lakaplı biri vardı bilirsin, onu Anadolu'da linç etmişlerdi. SOL görüşlü bir muhalefetin Anadolu'yu kazanma şansı yoktur; açılıktan geberseler bile fark etmez.
Tek bir istisna var. Mansur Bey aday olursa, Anadolu'dan oy alabilir. Fakat yine şüphelerim var.

Olay o gibi zaten ne kadar zihniyetsiz olduklari ortada bu insanlardan birak AKP'ye kendi koklerine bile bagli olmalarini bekleyemezsin. Ahlaksizligin, ensest iliskilerin, pesin pazarligin ayyuka ciktigi bir yer Anadolu su anda.

Ben öyle düşünmüyorum. Anadolu tarafına hiç gittiniz mi? Zamanında Piro lakaplı biri vardı bilirsin, onu Anadolu'da linç etmişlerdi. SOL görüşlü bir muhalefetin Anadoluyu kazanma şansı yoktur; açılıktan geberseler bile fark etmez.
AKP ve MHP'ye vermesinler de kime verirlerse versinler.

Bu coğrafyanın gerçeklerinden uzak kalan ceza yasası değişmeli İdam mutlaka getirilmeli. Hapishane ve Akıl Hastaneleri arttırılmalıdır. Polislere ateş etme yetkisi verilmelidir. Bu dediklerim yapılmazsa toplumsal asayis ve huzur bozulacak eline bıçak alan birini kesecek maalesef.