Bir kaza yaptim o da sehir icerisinde giderken onumdeki aracin ani fren yapmasinin ardindan benim de frene asilmam sonucu arkadan tiklattilar.

1. Onu da yapmaz olaydım. Ehliyeti alalı daha 1 ay olmuştu ve kadının birisiyle anlaşamadım sağ kapısını içine göçürttüm. Kadın trafik şube gelene kadar kendini deli etti. Peugeot araçlarda zaten dokununca göçüyor. Kadın sanki 500k masraf çıkmış gibi deli etti kendini. Velhasıl benim sol tamponun takılı yeri çıktı orasını geri taktırdım ve macun sürdürdüm. Kadının zahmeti daha azdı fakat deli etti işte kendini. Bir de trafik şube de gelince ne diyeceğimi bilemedim ihale bana kaldı. Ha çok da önemli değildi. Aracın kaskosu da sigortası da tamdı. Kadın trafik şube gelene kadar kendini deli etmesine rağmen kocası bizim kaskodan karşılama bile talep etmedi ki minnacık şey için sigortasına işletmedi.

İlk kazam şirket arabasıyla oldu geri geri gelirken bana vurdular.
İkinci kazam benim salaklığım yüzünden oldu. Drift atarken kaldırıma çıktım.(Airbag açmadı Allah'tan.)

Başka da kazam yok öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk kazamı motorla 2 hafta önce yaptım. 4 yıllık 10.000 km civarı motor tecrübem var. Sapacağım sapağa 100 metre kadar kaldığından dolayı emniyet şeridine geçtim ve yoluma devam ettim. Önümdeki arabanın önünden yaya kulaklıklı bir şekilde tam tersi yöne bakarak önüme çıktı. Süratim 70-80 civarlarıydı, hemen frenleme yaptım ama kurtaramayınca kadına arkadan yumuşak bir şekilde giriverdim. Kadın yere düştü, koluna çarptığım için kolunun biraz acıdığını söyledi. Kendisini hastaneye bıraktıktan sonra helalleştik ve ayrıldık. Burada emniyet şeridine geçmem ve emniyet şeridinde hızlı gitmem büyük hata kabul ediyorum fakat kadının sağından arabalar gelmesine rağmen soluna bakması da hataydı. Yaptığım frenleme antrenmanları da bir nebze olsa işime yaramış oldu.

Arabayla hiç kaza yapmadım. Zaten genelde uzun yol yaparken direksiyon başına geçiyordum, şehir içinde hayatta kullanmam. Motosiklet kullanırken bile tedirgin oluyorum şehir içinde. Uzun yolda şehre gelmeden babama veriyordum hep. Tabii uzun zamandır araba sürmüyorum. Ehliyeti aldığımdan bu yana(3 yıl) maks. 1000 km falan sürmüşümdür.

Son 2 yıldır motosiklet kullanıyorum aktif olarak. Geçen sene, yağmurlu bir havada, acemiliğim yüzünden kayıp düşmüştüm, kaza denebilirse bir o var.