dedpew

Çalışkan
Kulak üstü, kulak içi, kablolu, kablosuz fark etmez. Hi-Res bir kulaklık almayı düşünüyorum. Bulgaristan'dan almak fiyat açısından mantıklı mı? Şu anlık bulması daha kolay olacağından AirPods Pro 2 düşünüyorum. Windows ve Android'de de kullanacağım, o yüzden AirPods'la aynı fiyat aralığında kablolu veya kablosuz, bulmakta zorlanmayacağım kulaklıklar önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yersiz bir soru olmuş. Yurt dışından herhangi bir şey almakla kulaklık almanın arasında bir fark yok. Eğer fiyat farkı TR ile karşılaştırıldığında uygunsa, firma world wide garanti sunuyorsa neden alınmasın ?
İşin içerisine gümrük girecekse zaten hiçbir şekilde bir avantajı olmaz. Eğer kendiniz gidip alacaksanız bilet masrafı vb bunlara da dikkat etmek gerekir. Tabi, gitmeden de alabilirsiniz gümrükle uğraşmadan.
Bknz: https://techolay.net/sosyal/konu/glocalzone-yurt-disindan-urun-getirme.87523/

Kulak üstü, kulak içi, kablolu, kablosuz fark etmez. Hi-Res bir kulaklık almayı düşünüyorum. Bulgaristan'dan almak fiyat açısından mantıklı mı? Şu anlık bulması daha kolay olacağından AirPods Pro 2 düşünüyorum. Windows ve Android'de de kullanacağım, o yüzden AirPods'la aynı fiyat aralığında kablolu veya kablosuz, bulmakta zorlanmayacağım kulaklıklar önerebilir misiniz?

Bu fiyat performans bir Hi-Res kulaklık. Maddiyat problem ise düşünebilirsin.

Bulgaristan içerisine açık konuşmak gerekirse öyle Hi-Fi diyebileceğimiz türde kulaklıklardan yok. Amazon Almanya vb. yerlerden bulgaristana getirtilebilir.

Gerçi Hi-Res'ten kastınız ne onu dabilmek gerekir. Yani AirPods, Galaxy Buds vb. kablosuz Basic arkadaşlardan bahsediyorsanız rahat bulursunuz. Ancak hifiman, focal, Sennheiser vb. cihazlar arıyorsanız yukarıda dediğim gibi getirmek makul kaçıyor.

Fiyat kıyas yaparsın, netesi ucuz ise oradan alırsın.
Pazaruvajdan fiyatları gorursun.
Teknomarket ve teknopolis magazaları yaygın.
Teknomarket slivengrad ta var sınıra 8 km civar.
Teknopolis haskovo ve burgaz da yaygın, burgaz da ardes PC var vs vs.
Çift vatandaslık yok, yesil ile gidersen taxfree alırsın %14 civarı.
Taxfree kapıkulede var bg-TR tarafı, hamzabeyli TR var bg bilmiyorum.
Derekoy yok.

@dedpew, Silerler ama,
İşinize yararsa; taxfree bg de.

Son düzenleme:
11 yıldır Audio Technica M30X kullanıyorum iyi.
Sol kulaklık sorun yapmaya basladı bunlar nasıl acaba?

Ses kalitesi olarak gayet iyiler, ben Pro 50 modelini kullanıyorum ses kalitesi Pro 10 ile ayni ancak kulaklık yastiklari protein memnunum yalan soyleyemem belki cok saglam degillerdir kirilirlar ileride daha basima gelmedi 6 aydir kullanıyorum bir sıkıntı gormedim. Maddi sıkıntı varsa tercih edilebilir. Bu arada kendim DSP efektleriyle kullanıyorum kendi tercihlerime gore sesi biraz degistirdim bu haliyle duysan 800 liralik kulakligin ses kalitesine sasirirsin. M30X ile kolayca yarisir.

Yersiz bir soru olmuş. Yurt dışından herhangi bir şey almakla kulaklık almanın arasında bir fark yok. Eğer fiyat farkı TR ile karşılaştırıldığında uygunsa, firma world wide garanti sunuyorsa neden alınmasın?
İşin içerisine gümrük girecekse zaten hiçbir şekilde bir avantajı olmaz. Eğer kendiniz gidip alacaksanız bilet masrafı vb bunlara da dikkat etmek gerekir. Tabii, gitmeden de alabilirsiniz gümrükle uğraşmadan.
Bknz: https://techolay.net/sosyal/konu/glocalzone-yurt-disindan-urun-getirme.87523/

Garanti önemli değil 11 12 bin yerine 8 9 bine denk geliyor sanırsam. Gidip almış bir arkadaş olduysa bunların vatan gibi yerlerinde kampanyalı falan bulursam ne kadar avantajlı olur anlamında sormuştum.Asıl soru bulgaristandan almak değilde mediamarktta falan airpods gibi kolay bulabileceğim hi res kulaklık önerisi aslında.

Bu fiyat performans bir Hi-Res kulaklık. Maddiyat problem ise düşünebilirsin.

Maddiyat problem değil zamanında bu fiyatlarda aldığımda Soundpeats almıştım o da bayağı fiyat performans.

Bulgaristan içerisine açık konuşmak gerekirse öyle Hi-Fi diyebileceğimiz türde kulaklıklardan yok. Amazon Almanya vb. yerlerden bulgaristana getirtilebilir.

Gerçi Hi-Res'ten kastınız ne onu dabilmek gerekir. Yani AirPods, Galaxy Buds vb. kablosuz Basic arkadaşlardan bahsediyorsanız rahat bulursunuz. Ancak hifiman, focal, Sennheiser vb. cihazlar arıyorsanız yukarıda dediğim gibi getirmek makul kaçıyor.

Bulursam Sony WH1000XM6 beyerdynamics DT700 Pro veya shure Sennheiser'in kulak içi modellerini bulamazsam AirPods Pro 2 gibi kolay bulunan kulaklıklardan alacağım.

Fiyat kıyas yaparsın, netesi ucuz ise oradan alırsın.
Pazaruvajdan fiyatları gorursun.
Teknomarket ve teknopolis magazaları yaygın.
Teknomarket slivengrad ta var sınıra 8 km civar.
Teknopolis haskovo ve burgaz da yaygın, burgaz da ardes PC var vs vs.
çift vatandaslık yok, yesil ile gidersen taxfree alırsın %14 civarı.
Taxfree kapıkulede var bg-TR tarafı, hamzabeyli TR var bg bilmiyorum.
Derekoy yok.

@dedpew, silerler ama,
İşinize yararsa; taxfree bg de.

Yeşil ile gideceğim teşekkürler.

Hangi site Amazon linki var sadece.

Son düzenleme:
Garanti önemli değil 11 12 bin yerine 8 9 bine denk geliyor sanırsam. Gidip almış bir arkadaş olduysa bunların vatan gibi yerlerinde kampanyalı falan bulursam ne kadar avantajlı olur anlamında sormuştum. Asıl soru Bulgaristan'dan almak değil de MediaMarkt'ta falan AirPods gibi kolay bulabileceğim hi res kulaklık önerisi aslında.

Kendini Hi-Res olarak sınırlandırmana gerek yok şayet boş sertifikadan öteye gitmiyor bu Hi-Res sertifikası. Çok anlamlı bir sertifika olsaydı üst düzey ürünlerde olurdu bu sertifika.

Yukarıda arkadaş zaten dedi technopolis veya technomarket gibi yerlere gidip mağazalarda falan alabileceğin çoğu kulaklığı bulabilirsin. Bu ikisi zaten oranın Vatan/MediaMarkt'ı.

Öneri istiyorsan şahsen denon perl bulabiliyorsan perl Pro derim. Technopolis'te 320 Leva'ya bulunuyor bu da 7500₺ gibi bir paraya geliyor. Alabileceğin adı olan çoğu TWS'den daha iyi sese sahip bir arkadaş kendileri.

Bulursam Sony WH1000XM6 beyerdynamics DT700 Pro veya shure Sennheiser'in kulak içi modellerini bulamazsam AirPods Pro 2 gibi kolay bulunan kulaklıklardan alacağım.
DT770pro, hd600/650 vb. bir alet alıyorsan yanına fiio k5 vb. bir dac/amp şart. Kablosuz bir şeyler alacaksan kafana yatanı al geç.