RDR1 yenilenir ve RDR3 kesin çıkar ya.GTA 6 sonrasındaki Rockstar oyunu olacağını düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?TheEren459
Başarılı
Bence gelmez, gelirse uzun yıllar sonra gelir diye düşünüyorum.Arkadaşlar, sizce bully 2 gelir mi? Ne düşünüyorsunuz?
Bully olmazsa yeni IP görebiliriz bence Rockstar'dan ufak bir çeşitlendirme isteyebilirler.
- Makaleler
- 43
İlk GTA6 sonra PC'ye RDR1 sonra da Bully 2 diyorum. Sonra da RDR 3 patlatırlar.
Bu daha çok “Kardeşim sallayın İsrail'e iki atom bombası.” Gibi bir cümle olmuş. Oyun yapmak kolay değil.
Bully gibi bir oyun Rockstar gibi devasa firmanın çıkaracağı türden bir oyun değil maalesef günümüzde. İnanın ellerinde olsa bu markayı şirketten silmek bile isterlerdi, Half-Life 3 çıkar o oyun o firmadan çıkmaz.
Belki hakları küçük bir tarafından satın alınır, yapılır ama Rockstar'dan çıkmaz, sjw muhabbeti.
Belki hakları küçük bir tarafından satın alınır, yapılır ama Rockstar'dan çıkmaz, sjw muhabbeti.
- Makaleler
- 7
Bully'i geliştiren stüdyo da kapandı zaten bu arada. Bully 2 ile ilgili herhangi bir leak, bilgi, spekülasyon vesaire için SWEGTA'nın YouTube kanalına bakın.
Oyun çıkalı da 18 yıl oldu. Gelmez bu saatten sonra dediğim gibi ben 11 yıldır bekliyorum
Bekliyorum ama sadece.
Oyun çıkalı da 18 yıl oldu. Gelmez bu saatten sonra dediğim gibi ben 11 yıldır bekliyorum
dewberry
Üstün
Zor, EU muhtemelen izin bile vermez.Arkadaşlar, sizce bully 2 gelir mi? Ne düşünüyorsunuz?
Yeni konular
-
-
300 Hz monitörde G-Sync eksikliği sorun yaratır mı?
- Unlishimaide
-
Chip-para internet alışverişlerinde kullanılır mı?
- burakmurat1
-
-
-
-
-
-