naganen Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 580 Çözümler 9 Beğeniler 516 Yer Tokat 7 Eylül 2025 #11 Ömer_Yeter dedi: Bizim insanımız, gördüğüm kadarıyla dijital aboneliğe para ödemeye pek sıcak bakmıyor. Ondan dolayı söyledim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya tanıdığım herkesin en az 3-5 dijital aboneliği var. Biz bedava diye oyun oynayıp evi arabayı oyuna basan milletiz Ömer_Yeter dedi: Format sonrası ekstra uğraştan kaçınmamdan dolayı sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... Ben artık format atarken diski silmiyorum ya Silmeden atıyorum, windows.old'dan topluyorum dosyaları geri En kötü HDD'ye atarım. Flaş da yok evde zaten 1 tane var 16GB onda da isolar var
Ömer_Yeter dedi: Bizim insanımız, gördüğüm kadarıyla dijital aboneliğe para ödemeye pek sıcak bakmıyor. Ondan dolayı söyledim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya tanıdığım herkesin en az 3-5 dijital aboneliği var. Biz bedava diye oyun oynayıp evi arabayı oyuna basan milletiz Ömer_Yeter dedi: Format sonrası ekstra uğraştan kaçınmamdan dolayı sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... Ben artık format atarken diski silmiyorum ya Silmeden atıyorum, windows.old'dan topluyorum dosyaları geri En kötü HDD'ye atarım. Flaş da yok evde zaten 1 tane var 16GB onda da isolar var