Daffy Duck 48
Üstün
Arkadaşlar bunlardan hangisi SSD? Yeni SSD takacağım ama eski SSD hangisi? Eğer sağdaki ise kablo uymuyor yeni SSD'ye. Girişi farklı. Sanırım yeni SSD'yi sagdakinin içine takmam gerekiyor.
SSD'yi disk kızağı içine yerleştirdim ve montajı tamamladım. Teşekkür ederim.İkisi de SSD değil. Birisi dizüstü bilgisayarlar için DVD yerine gelen 2.5'' disk kızağı, öteki 3.5'' bir harddisk.
DVD'nin takıldığı SATA yuvası SATA 1 (1.5Gbit/s) destekliyor olabilir. Önceki dizüstümde yaşamıştım bunu. SSD'niz çıkması gereken hıza çıkamıyorsa HDD'yi kızağa, SSD'yi ana yuvaya takabilirsiniz.SSD'yi disk kızağı içine yerleştirdim ve montajı tamamladım. Teşekkür ederim.
Önce yuvada deneyeceğim. Zaten anakartım da sata 2.0 desteklediği için maksimum 3 Gbit/s hız alabiliyorum. Eğer yuva, hızı sınırlarsa dediğinizi yapacağım. Teşekkürler.DVD'nin takıldığı SATA yuvası SATA 3 (6 Gbit/s) değil SATA 1 (1.5Gbit/s) destekliyor olabilir. Önceki dizüstümde yaşamıştım bunu. SSD'niz çıkması gereken hıza çıkamıyorsa HDD'yi kızağa, SSD'yi ana yuvaya takabilirsiniz.