Her yıl yaklaşık 10k ileri gitmiş. Bu sene de gide mi acaba? Yeni bölümlerin de açılacağı ve çok fazla mezun kalacağını düşünürsek.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
10K gider mi bilmiyorum ama gerilemeye devam eder.
- Makaleler
- 10
Bu sene zaten giren sayısı çok az diğer senelere göre sıralamaların düşme ihtimali yüksek. Giren her kişinin de tercih yapmayacağını varsayarsak şansınız bayağı yüksek.
Bold Pilot
Uzman
En az 140'la kapatır diye tahmin ediyorum. Daha gerisi de çok muhtemel.Her yıl yaklaşık 10k ileri gitmiş. Bu sene de gide mi acaba? Yeni bölümlerin de açılacağı ve çok fazla mezun kalacağını düşünürsek.
Eki Görüntüle 166275
Son giren ben olayım öyle kapatsınlar tam 140k. Çok zorbalanırım he son giren eleman diye etiket olurum.En az 140'la kapatır diye tahmin ediyorum. Daha gerisi de çok muhtemel.
- Makaleler
- 10
En az 140'la kapatır diye tahmin ediyorum. Daha gerisi de çok muhtemel.
Yazın gitsin hocam mezun kalmaya değmez. Kendinizi geliştirip güzel yerlere gelebilirsiniz. Günümüzde Türkiye'deki merkezi sınavların doğruluğu ve ölçücülüğü kalmadı. Kanada'ya da Almanya'da denklik alır orada bile yapabilirsiniz mesleğinizi.
Bold Pilot
Uzman
Nolacak yav kimse bilmez zaten.Son giren ben olayım öyle kapatsınlar tam 140k. Çok zorbalanırım he son giren eleman diye etiket olurum.
Son düzenleme:
10K gider mi bilmiyorum ama gerilemeye devam eder.
Bu sene zaten giren sayısı çok az diğer senelere göre sıralamaların düşme ihtimali yüksek. Giren her kişinin de tercih yapmayacağını varsayarsak şansınız bayağı yüksek.
Blackraven
Üstün
Dövlet kontenjanları hayvan gibi azalttığı halde 110k'da kalması da başarısızlık bu arada.
Dövlet kontenjanları hayvan gibi azalttığı halde 110K'da kalması da başarısızlık bu arada.
Öyle devletin ben... 178 K'lık yere giremedim açıkta kaldım. 139k ile kapattı.