Küçük bir deprem olduğu için kötü bir şey olmaması iyi. Depreme hazırlıklı olmak lazım. Ama daha hükümet hazırlıklı değil. Onun için bizim bir şeyler yapmaya çalışmamız da lazım.
Şu an psikolojinizi hayal bile edemeyeceğim hocam. Çok kötü bir psikoloji de olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Durup dururken deprem olmasa bile sallanma hissi geliyor insana değil mi? Allah yardımcınız olsun. Rabbim daha kötüsünü göstermesin.
Şu an psikolojinizi hayal bile edemeyeceğim hocam. Çok kötü bir psikoloji de olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Durup dururken deprem olmasa bile sallanma hissi geliyor insana değil mi? Allah yardımcınız olsun. Rabbim daha kötüsünü göstermesin.
Allah daha kötüsünden korusun hocam. O hissi bende yaşadığım için sizi gayet iyi anlıyorum ama Allah daha beterinden korusun. Ben tüm depremzedelere üzülüyorum Allah dayanma gücü versin. Depremi yaşamayan kimse bilemez o duyguyu o hissi.
Allah daha kötüsünden korusun hocam. O hissi bende yaşadığım için sizi gayet iyi anlıyorum ama Allah daha beterinden korusun. Ben tüm depremzedelere üzülüyorum Allah dayanma gücü versin. Depremi yaşamayan kimse bilemez o duyguyu o hissi.
Amin diyelim, ama her zaman olacak bu depremler. Biz önlemlerimizi alalım da gerisini Allah'a bırakırız. Her şeyi Allah'a bırakırsak hiçbir şey yapamayız.
Ev yapılmayacak yerlere ev yapılırsa olacak şey belli. Adamlar zaten "Bu büyük depremler yüzlerce senede bir oluyor, bize mi denk gelecek?" kafasında bakıyorlar.