995

Uzman
Değerli dostlarım, değerli Bursalı hocalarım hissettiniz mi? Durumunuz nasıl? Allah beterinden korusun. Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük bir deprem olduğu için kötü bir şey olmaması iyi. Depreme hazırlıklı olmak lazım. Ama daha hükümet hazırlıklı değil. Onun için bizim bir şeyler yapmaya çalışmamız da lazım.

Geçmiş olsun.

Bizim buralarda da sık sık oluyor. Küçük olsa bile nadir de olsa hissediliyor.
Şu an psikolojinizi hayal bile edemeyeceğim hocam. Çok kötü bir psikoloji de olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Durup dururken deprem olmasa bile sallanma hissi geliyor insana değil mi? Allah yardımcınız olsun. Rabbim daha kötüsünü göstermesin.

Şu an psikolojinizi hayal bile edemeyeceğim hocam. Çok kötü bir psikoloji de olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Durup dururken deprem olmasa bile sallanma hissi geliyor insana değil mi? Allah yardımcınız olsun. Rabbim daha kötüsünü göstermesin.

Ben Muğla'da yaşıyorum. 2017 senesinde 6.4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Yani 20 saniye boyunca sallandı, ama yok böyle bir şey.

Dediğin gibi, 2 ay boyunca yatarken bile bir sallantı hissi oluyor. Hemen lambaya, ne bileyim suya bakıyorsun... Vallahi çok kötü bir duygu.

Ben Muğla'da yaşıyorum. 2017 senesinde 6.4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Yani 20 saniye boyunca sallandı, ama yok böyle bir şey.

Dediğin gibi, 2 ay boyunca yatarken bile bir sallantı hissi oluyor. Hemen lambaya, ne bileyim suya bakıyorsun... Vallahi çok kötü bir duygu.
Allah daha kötüsünden korusun hocam. O hissi bende yaşadığım için sizi gayet iyi anlıyorum ama Allah daha beterinden korusun. Ben tüm depremzedelere üzülüyorum Allah dayanma gücü versin. Depremi yaşamayan kimse bilemez o duyguyu o hissi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah daha kötüsünden korusun hocam. O hissi bende yaşadığım için sizi gayet iyi anlıyorum ama Allah daha beterinden korusun. Ben tüm depremzedelere üzülüyorum Allah dayanma gücü versin. Depremi yaşamayan kimse bilemez o duyguyu o hissi.

Amin diyelim, ama her zaman olacak bu depremler. Biz önlemlerimizi alalım da gerisini Allah'a bırakırız. Her şeyi Allah'a bırakırsak hiçbir şey yapamayız.

Ev yapılmayacak yerlere ev yapılırsa olacak şey belli. Adamlar zaten "Bu büyük depremler yüzlerce senede bir oluyor, bize mi denk gelecek?" kafasında bakıyorlar.

Bak Denk geliyormuş; şehirleri yok etti bildiğin.