Örnek verecek olursak. AKP döneminde olan hatay ve çevre birçok il yıkıldı yerle bir oldu. Depremzedeler gitti gene oyu AKP'ye attı fakat bir Allah'ın kulu çıkıp'ta demedi ya kardeşim eski Türkiye'yi örnek vere vere düştüğünüz hali kendiniz görmüyor musunuz? AKP döneminde tuzla buz olan evler yıkılan evleri gözünüz görmüyor mu? Madem AKP iyi ve AKP'ye oy veriyorsunuz bu evler neden sağlam değildi bir düşünün ya? Diye biri çıkıp da isyan etmedi.Amin diyelim, ama her zaman olacak bu depremler. Biz önlemlerimizi alalım da gerisini Allah'a bırakırız. Her şeyi Allah'a bırakırsak hiçbir şey yapamayız.
Ev yapılmayacak yerlere ev yapılırsa olacak şey belli. Adamlar zaten "Bu büyük depremler yüzlerce senede bir oluyor, bize mi denk gelecek?" kafasında bakıyorlar.
Bak Denk geliyormuş; şehirleri yok etti bildiğin.
Hadi depremzedeleri geçtim onlara çok üzülüyorum çaresiz oldukları için AKP'nin depremzedeler üzerinden vaatlerine kanıp verdiler. AKP'li olan yurdum insanı hiç aklını kullanıp demiyor mu? Eski Türkiye'yi örnek veriyoruz ama kötü günler yaşıyoruz ekonomi kötü mülteciler akın akın gelip taciz tecavüz yapıyor. Deprem de evler sağlam olması gerekirken tuzla buz olup yıkılıyor. Bazıları bu gerçekleri görmesi anlaması gerekiyor ama kimse görmüyor. Kimse gerçekleri görmeyip gözünü kapatmış resmen.