Beyazıt Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.755 Yer Bursa, Turkey 8 Haziran 2025 #1 Esenlikler, Bu aralar elektronik projelerine merak saldım. Birkaç proje yaptım ancak daha fazla malzemeye ihtiyacım var. İnternetten sipariş verip kargo süresi beklemek istemiyorum. Bursa'da yaşıyorum. Bursa'da bu tarz ürünleri nereden bulabilirim?
Esenlikler, Bu aralar elektronik projelerine merak saldım. Birkaç proje yaptım ancak daha fazla malzemeye ihtiyacım var. İnternetten sipariş verip kargo süresi beklemek istemiyorum. Bursa'da yaşıyorum. Bursa'da bu tarz ürünleri nereden bulabilirim?
2 21931 Deneyimli Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 669 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 559 8 Haziran 2025 #2 Zafer plaza çevresindeki elektronikçilere bakabilirsiniz. Bursa'da direkt olarak önerebileceğim tanınmış bir yer yok.
Zafer plaza çevresindeki elektronikçilere bakabilirsiniz. Bursa'da direkt olarak önerebileceğim tanınmış bir yer yok.
Emrecngz Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 8 Haziran 2025 #3 Bursa'ya kargo kaç gün sürecek sanki? Al direnc.net, robotistan, motorobit gibi sitelerden.