ANOFF

Uzman
Arduino'yu temel olarak biliyorum ancak bunu biraz daha ileriye götürmek istiyorum. Udemy veya başka bir platformda tavsiye ettiğiniz bir kurs var mı? Veya buna gerek var mı? EEM mühendisliği okuyorum, o yüzden bu Arduino'yu iyi öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arduino'yu temel olarak biliyorum ancak bunu biraz daha ileriye götürmek istiyorum. Udemy veya başka bir platformda tavsiye ettiğiniz bir kurs var mı? Veya buna gerek var mı? EEM mühendisliği okuyorum, o yüzden bu Arduino'yu iyi öğrenmek istiyorum.
Bence en iyisi BTK'dan öğrenmek farklı yerlere para vermeye çokta gerek yok.

Arduino'yu biliyorsan ve o alanda ilerlemeyi düşünüyorsan STM32 gibi daha büyük denetleyicilere geçiş yapabilirsin. Clock ayarı yapma pll ayarlama gibi denetleyicinin çalışması için her şeyden önce gelen ayarlamaları yapmayı öğrenirsin. Arduino'da bunları öğrenmenin bir yolu yok maalesef. Hepsi arduino.h dosyasına gömülmüş durumda. Eğer Arduino ile devam etme gibi bir fikrin varsa ChatGPT veya Gemini gibi araçlardan da faydalanabilirsin. Sana tavsiyem kendi hayatındaki bir soruna Arduino ile çözüm bulmaya çalışman öğrenmene daha büyük katkı sağlayacaktır. Kolay gelsin şimdiden .;)