Detaylar
Kim cevapladı?Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Sorun yaşarsın hocam. Sonuç olarak yüzüne darbe alacaksın. Normal olarak o darbe de burnuna gelecek. Darbe geldiği zaman burnunun kırılma ihtimali var. Aldırmazsan burnun kırılır ve sorun yaşarsın. Aldırırsan rahat oynarsın. Hiç kırılır mı diye düşünmezsin.Merhaba, çoğu kişide görüyorum, herkes burun kemiğini aldırmış. Sizce burun kemiğim varken kickboxta sorun yaşar mıyım yoksa aldırmak zorunda mıyım?
Beyazıt 18
Üstün
7-8 yıldır bu sporlar ile ilgileniyorum ve çoğu yerim kırıldı. Burun kemiklerinizi aldırmak zorunda değilsiniz dikkat ederseniz iyi olur. Onun dışında sert antrenmanlar ve maçlarda kırılabilir veya çatlayabilir. Profesyonel seviyede yapmıyorsanız burun kemiklerinizi aldırmanıza gerek olmadığını düşünüyorum ancak yine de sizin kararınız. Ben burnumu kaç defa kırdım ve çatlattım hatırlamıyorum.
SadeceEfe 12
Üstün
7-8 yıldır bu sporlar ile ilgileniyorum ve çoğu yerim kırıldı. Burun kemiklerinizi aldırmak zorunda değilsiniz dikkat ederseniz iyi olur. Onun dışında sert antrenmanlar ve maçlarda kırılabilir veya çatlayabilir. Profesyonel seviyede yapmıyorsanız burun kemiklerinizi aldırmanıza gerek olmadığını düşünüyorum ancak yine de sizin kararınız. Ben burnumu kaç defa kırdım ve çatlattım hatırlamıyorum.
Geçmiş olsun hocam ben profesyonel anlamda yapmayı düşünüyorum. Belki bazi kisiler her kirildiginda yaptiriyordur?
Beyazıt 18
Üstün
@SadeceEfe Belli bir süre geçtikten sonra aldırabilirsiniz. Biraz alışın önce hocam.
Anlayamadım hocam?Belki bazi kisiler her kirildiginda yaptiriyordur?
SadeceEfe 12
Üstün
Yani hocam mesela profesyoneller kemiğini aldirmayip kirilirsa yaptiriyordur öyle bir şey olabilir mi?
Beyazıt 18
Üstün
@SadeceEfe Olabilir tabii ki hocam. Bazı kişiler kemiklerini aldırmayıp tedavi oluyorlar. Ancak bir yerden sonra kemiklerin çoğu yok oluyor ve sonuçta aldırıyorlar. Belli bir süre sonra illa ki aldırmak zorunda kalıyorlar diyebilirim ancak bu kişiden kişiye değişen bir şey.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam yani kısacası en başta aldırmazsan acı çekersin. Burnun kırılır. Ne kadar yaptırsan da bir yere kadar. Her türlü yolun sonu almak. İstersen acı çektikten sonra, istersen acı çekmeden o kemiği aldırırsın. Sana tavsiyem en baştan aldır gitsin.