Büyük Ortadoğu Projesi hakkında video önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğidowski
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 133

Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Merhaba. Son zamanlarda Suriye'de yaşanan olaylar abdullah öcalan'ın meclise davet edilmesi bop projesi çözüm süreci vs. bütün bunların bir planın parçası olup olmadığını merak ediyorum yorumları okuyorum kimisi yalan proje diyor kimisi tıkır tıkır işliyor diyor. Bütün bunların bağlantısını öğrenebileceğim önerdiğiniz bir video, belgesel var mıdır? Son zamanlarda çok merak etmeye başladım bu olayları çünkü.

Bana kalırsa hepsi bir proje zaten. Her şey tek tek işliyor. Yalan olduğunu söyleyenlere bakma bence. Yalan olsaydı yıllar önce söylenen teoriler niye şimdi oluyor o zaman? Kurtlar vadisi izle hepsini anlatıyor orada.

Video kaynağına gelirsek dediğim gibi Kurtlar vadisi izleyebilirsin. Onun dışında aklıma gelmedi başka bir şey.

İnsanlar bu proje bir anda gelişecek zannediyor. Bu proje sağlam temeller üzerine kuruluyor ve ağır ağır işlenecek. Suriye'den sonra İran bölünecek Güney Azerbaycan bağımsızlaştırılacak ama bu bölge Türklerin mi Kürtlerin mi yönetiminde olur orası şüpheli. İran'dan sonra içeridekiler vasıtası ile Türkiye karıştırılacak ve Nüfuz alanlarına bölünecek ve Projenin tamamıyla gerçekleştirilmesinin önünde hiçbir engel kalmayacak. İkinci bir ihtimal daha var, İran aslında Amerika Birleşik Devletleri'nin ve İsrail'in Ortadoğuda ki bastonu gibi bir şey. Amaçlarına İran ve İran vasıtası ile kurulan örgütler sayesinde bahane buluyorlar,önce Türkiye bölünür sonra da İran bölünür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana bu bölünme ihtimalleri Osmanlı'yı hatırlattı. Sizde bilirsiniz ki 1100 ila 1300 küsür yılları arasında bir Anadolu Selçuklu devleti var idi. Anadolu Selçuklu'su Moğol istilasından sonra yıkılarak 1200'lü yılların sonlarında Anadolu'da beylikler kuruldu. Ardından aralarında Osmanoğulları Beyliği daha ağır bastı ve ilk başta yaptıkları iş Anadolu'da ki siyasi birliği sağlamaktı. Ardından İstanbul'un Fethi ve Dünya'da Kızılelmayı oluşturma hayalinde ilerlediler.

Benzeri bir senaryo günümüzde de var. Türkiye'yi her türlü yerden yormak, elden ayaktan düşürmek istemeleri ardından ABD gibi bir güçle kapıştırmaları (Moğol İstilasına benzetebiliriz) ve daha sonrasında bölgelere, devletlere bölerek yeni bir düzen kurmak istemeleri...

İşin sonu hayırla bitsin. Kesinlikle böyle bir şeyi asla kimse istemez lakin tarih tekerrür eder diye bir gerçeği de unutmamak lazım.

Bu planların hepsini Allah boşa çıkaracaktır. Çünkü ben şahsen bir müslüman olarak biliyorum ki tek galip Allah'tır. Diğer kişiler ne düşünür bilemem. Buradan yeni bir Osmanlı Devleti çıkabileceğini düşünüyorum.

@EiMiko gülmeye devam .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…