Bende öyle oldu kendi kendine bozuldu mesela.
Beklentilerinizle kullandığınız yazılımın felsefesi uyuşmuyordur. Oysa siz yerinize her şeyi karar veren sisteme alışkınsınız, GNU (+ Linux) işletim sistemi ise donanıma tam hâkimiyet üzerine inşaat edilmiştir. Kullanılan dağıtımların felsefesi vardır, fazla zamanımın olmaması ve KISS felsefesini benimsemem sebebiyle Arch Linux'u tercih etmekteyim. Kullanımınıza karışan sistemle tam hâkimiyet isteyen kullanıcıyla çelişki sebebiyle bunlar yaşandığını görüyoruz. Bu videoyu seyrederseniz daha iyi anlayacaksınız.

Kendi kendine bozuluyor. Birkaç farklı sürümü kullandım. En Linux uyumlu laptopta daha sürekli sorun yaşadım. Vakti değerli olan uğraşmaz bu kadar basit. Uğraşmayı seven için ise nimettir.

Bende masaüstünde yaşadım sorun. Çok süper diyorlar distro sayfasında ilk sırada ama kendi kendine bozuluyor.

Beklentilerinizle kullandığınız yazılımın felsefesi uyuşmuyordur. Oysa siz yerinize her şeyi karar veren sisteme alışkınsınız, GNU (+ linux) işletim sistemi ise donanıma tam hâkimiyet üzerine inşaat edilmiştir. Kullanılan dağıtımların felsefesi vardır, fazla zamanımın olmaması ve kıss felsefesini benimsemem sebebiyle Arch Linux'u tercih etmekteyim. Kullanımınıza karışan sistemle tam hâkimiyet isteyen kullanıcıyla çelişki sebebiyle bunlar yaşandığını görüyoruz. Bu videoyu seyrederseniz daha iyi anlayacaksınız.

Demek istediğinizi anladım ancak CachyOS'a özel bir şey olabilir. Diğerlerinde öyle olmamıştı başka dağıtımlarda. Mesela MacOS'da Windows da kendi kendine bozulsa kimse kullanmak istemez.

Demek istediğinizi anladım ancak CachyOS'a özel bir şey olabilir. Diğerlerinde öyle olmamıştı başka dağıtımlarda. Mesela MacOS'da Windows da kendi kendine bozulsa kimse kullanmak istemez.
Her dağıtımların felsefesi farklıdır, o yüzden gayet olağan bir durum olduğunu düşünmekteyim. @Hasan Merkit abimizin Linux dağıtımı gibi size göre daha oturaklı olabilecek dağıtımlara bakabilirsiniz. Ubuntu ve türev dağıtımlar Recep Bey için daha uygun olur.