Ethem Efe
Üstün
Bunu nasıl açıklayabilirim, bilmiyorum açıkçası. Windows kullanırken böyle bir sorun yoktu, hassasiyet ile ilgili olduğunu da sanmıyorum. Başlangıç komutu olarak bu var şu an sadece. Az önce girdiğimde mouse direkt ortaya kitlenmiş olduğu için ek bir komut eklemem gerekti; ancak hassasiyet konusunda gerçekten bir sıkıntı var. İnput lag desem değil, bir türlü çözemedim.
@YASEDEM
Ek olarak, sanırım her güncellemeden sonra Vulkan Shader'ı yüklüyor. İnanılmaz uzun sürüyor; disable edersem de Steam ayarları üzerinden stutter yaşıyorum oyunda.
İlk kurulum yaptığım zaman bir komutla tüm NVIDIA sürücülerini indirdiğimi hatırlıyorum. Komutu hatırlamıyorum maalesef, tekrar sürücüleri indirsem belki eksik olan vs. vardır? Bilemedim açıkçası, belki Gamescope yol açıyordur bu soruna. Başka oyunlarda da biraz hissetmedim değil bu sorunu.
gamescope -w 1440 -h 1080 -w 1920 -h 1080 -r 165 -s stretch --Adaptive Sync -f --immediate-flips --Force-grab-cursor -- %command% -Vulkan
@YASEDEM
Ek olarak, sanırım her güncellemeden sonra Vulkan Shader'ı yüklüyor. İnanılmaz uzun sürüyor; disable edersem de Steam ayarları üzerinden stutter yaşıyorum oyunda.
İlk kurulum yaptığım zaman bir komutla tüm NVIDIA sürücülerini indirdiğimi hatırlıyorum. Komutu hatırlamıyorum maalesef, tekrar sürücüleri indirsem belki eksik olan vs. vardır? Bilemedim açıkçası, belki Gamescope yol açıyordur bu soruna. Başka oyunlarda da biraz hissetmedim değil bu sorunu.
Son düzenleyen: Moderatör: