- Makaleler
- 1
Linux'a geri döneceğim çünkü özledim. CachyOS en iyi hangi araçla USB'ye yazdırılır? (Rufus, balenaEtcher, Ventoy vb.)
Windows'ta en iyisi balenaEtcher. Rufus ile deneyimlerim güzel olmadı.Linux'a geri döneceğim çünkü özledim. CachyOS en iyi hangi araçla USB'ye yazdırılır? (Rufus, balenaEtcher, Ventoy vb.)
Ventoy öneririm.Linux'a geri döneceğim çünkü özledim. CachyOS en iyi hangi araçla USB'ye yazdırılır? (Rufus, balenaEtcher, Ventoy vb.)
Hepsi var. Balena kullanmam niye daha mantıklı?@KakaoluKekAdam, @14083, Ventoy önermenizde sakınca yok ama güncel kernel kullanan distroları boot ederken sorun çıkarıyor artık Ventoy. CachyOS kurulumunda display Manager kurulmuyordu bu yüzden.
@23783, eğer 2 tane USB'niz varsa veya Linux'ta ISO yazdırma tecrübeniz varsa balena kullanın.
Demin Ventoy ile en son çıkan CachyOS ISOsuna girip stres testi açtım. Sorun sizin tarafta olabilir mi?@KakaoluKekAdam, @14083, Ventoy önermenizde sakınca yok ama güncel kernel kullanan distroları boot ederken sorun çıkarıyor artık Ventoy. CachyOS kurulumunda display Manager kurulmuyordu bu yüzden.
@23783, eğer 2 tane USB'niz varsa veya Linux'ta ISO yazdırma tecrübeniz varsa balena kullanın.
Demin Ventoy ile en son çıkan CachyOS ISO'suna girip stres testi açtım. Sorun sizin tarafta olabilir mi?