Detaylar
Kim cevapladı?KakaoluKekAdam 12
Yetkin
Ben Ventoy kullanıyorum gayet işimi görüyor.
Windows'ta en iyisi balenaEtcher. Rufus ile deneyimlerim güzel olmadı.Linux'a geri döneceğim çünkü özledim. CachyOS en iyi hangi araçla USB'ye yazdırılır? (Rufus, balenaEtcher, Ventoy vb.)
LeoTheLinuxEnthusiast6610 53
Başarılı
Ventoy öneririm.Linux'a geri döneceğim çünkü özledim. CachyOS en iyi hangi araçla USB'ye yazdırılır? (Rufus, balenaEtcher, Ventoy vb.)
RecepBaltasiSevenInsan 29
Üstün
Windows için Rufus, kalan her şey için Ventoy önerimdir.
Xiaomao
Çalışkan
@KakaoluKekAdam, @LeoTheLinuxEnthusiast6610, Ventoy önermenizde sakınca yok ama güncel kernel kullanan distroları boot ederken sorun çıkarıyor artık Ventoy. CachyOS kurulumunda display Manager kurulmuyordu bu yüzden.
@23783, eğer 2 tane USB'niz varsa veya Linux'ta ISO yazdırma tecrübeniz varsa balena kullanın.
@23783, eğer 2 tane USB'niz varsa veya Linux'ta ISO yazdırma tecrübeniz varsa balena kullanın.
Hepsi var. Balena kullanmam niye daha mantıklı?@KakaoluKekAdam, @LeoTheLinuxEnthusiast6610, Ventoy önermenizde sakınca yok ama güncel kernel kullanan distroları boot ederken sorun çıkarıyor artık Ventoy. CachyOS kurulumunda display Manager kurulmuyordu bu yüzden.
Xiaomao
Çalışkan
@23783, Rufus dd yansısında yazdırırken eksik yazabiliyor. Ventoy ise güncel işletim sistemlerini (Windows 11 24H2 ve Linux 6.1X kernel vs.) boot edemiyor veya tam önyükleyemiyor(sürücülerin bir kısmı yüklenemiyor yani). Balena ise Linux'u uzun süredir yazdırmada kullanılan bir yazılım. Bu konuda daha kararlı.
RecepBaltasiSevenInsan 29
Üstün
Demin Ventoy ile en son çıkan CachyOS ISOsuna girip stres testi açtım. Sorun sizin tarafta olabilir mi?@KakaoluKekAdam, @LeoTheLinuxEnthusiast6610, Ventoy önermenizde sakınca yok ama güncel kernel kullanan distroları boot ederken sorun çıkarıyor artık Ventoy. CachyOS kurulumunda display Manager kurulmuyordu bu yüzden.
Xiaomao
Çalışkan
Demin Ventoy ile en son çıkan CachyOS ISO'suna girip stres testi açtım. Sorun sizin tarafta olabilir mi?
Sanmıyorum hocam. Benim dışında sorun yaşayan kullanıcılar var iletişimde olduğum. Tabii her donanımda sorun yaşanacak diye bir şey yok ama konuştuğum kişiler sorun yaşamışlar benim gibi.