Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Kıbrıs'tan getirmiş bizimkiler sanırım, çok hoşuma gitti tadı, çikolatası çok güzeldi ve hafif bir meyve tadı da vardı. Türkiye'de bu tarz neler var?

1743454294286.webp

Milka çikolataları da olabilir sanki paylaştığıniz görseldeki çikolata BİM markette satılıyordu.

Yok ya Milka ile alakası yok bunun pek, Milka'nın en yakın yoğurtlu çilekli çikolatası var.

Toblerone'un meyvelisini deneyebilirsin. Ben olsam meyveli kuru yemiş bar alıp sürme çikolataya daldırırdım benzer tat için.

Kuru yemiş barların tadı kötü oluyor genelde denediklerim kadarıyla söylüyorum bunu, dediğiniz mantıklı tabii ama bunun çikolatasıda çok güzeldi ya. Toblerone biraz tuzlu ama en kötü ondan alırım, daha önce hiç görmemiştim gerçi meyveli olan bir toblerone.

Dediğiniz gibi gerçekten çok güzeldi, Türkiye'de satılmıyor sanırsam. Attığınız Milka'yı bulabilirsem alacağım.

Buna yakın pek yok ya. Cadbury çok iyi bir marka. İngiliz bir firma. Bir iki ürünü hariç bütün ürünlerini severek tüketiyorum.

Belki bu olabilir, attigim Milka'yi denemedim ama. Denemişimdir de hatırlamıyorum tadini.