violertz

Gelişen
Merhaba.

Cadenza, TANGZU Wan'er, Simgot EW100 arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı? Bütçem bu ürünlerin bandında.
Bir de Cadenza alıp daha sonra mikrofonlu kablo almaya değer mi?
Hafif bas ağırlıklı ama genel olarak dengeli, mümkün mertebe çamurlaşmayan temiz, ayırt edilebilir sesler almak istiyorum. Sennheiser CX 200 II ve Sony MDR XB50AP kullandım daha önce.

Bu ucu arasindan Cadenza. Mikrofon sartsa buna bakabilirsin.

Ses kalitesi olarak Cadenza bass agirlikli. EW100P tiz agirlikli. Waner 2 ise balanced tuning'e sahip. Attigim Celest IEM ise harman tuning'e sahip. Cogunlugun begenecegi bir ses tonalitesi var.

Son düzenleme:
Bu ucu arasindan Cadenza. Mikrofon sartsa buna bakabilirsin.

Ses kalitesi olarak Cadenza bass agirlikli. EW100P tiz agirlikli. Waner 2 ise balanced tuning'e sahip. Attigim Celest IEM ise harman tuning'e sahip. Cogunlugun begenecegi bir ses tonalitesi var.
Çok teşekkür ederim 😊
Son olarak, sizce mikrofondan feda edip Cadenza almaya değer mi yoksa Celest Wyvern Qing almak mı daha mantıklı?
Mikrofon ses kalitesini çok etkiler mi?

Çok teşekkür ederim 😊
Son olarak, sizce mikrofondan feda edip Cadenza almaya değer mi yoksa Celest Wyvern Qing almak mı daha mantıklı?
Mikrofon ses kalitesini çok etkiler mi?
Mikrofon ses kalitesini hiçbir şekilde etkilemez. Dediğim gibi bass ağırlıklı bir IEM bakıyorsan Cadenza, daha çok dengeli, bir ses arıyorsan Celest.