Warzone indirdim fakat oyuna giremiyorum. Run in safe mod ekranı geliyor ben daha basamadan gidiyor. Bazen 2 3 saniye duruyor hayır desem de evet desem de oyun ekranı bazen geliyor fakat 2 dk sürmeden kapanıyor. Sorun nedir nasıl çözerim? İlk HDD'ye kurmuştum sonra HDD'den sorun sanıp SSD'ye geçirdim fakat gene de düzelmedi.
DNS değiştirici ve GoodbyeDPI vardı kurmuştum. Ve yabancı bir forumda o tarz bir şeyden yapabileceğini söylüyordu bende remove BAT'ını çalıştırarak sildim ve düzeldi.
İnternette Xbox'la alakalı bir Reddit gördüm yaptım fakat olmadı. Xbox'u silmiştim tüm hizmetlerini filan geri nidirdim fakat işe yaramadı onarım aracını yaptım gene de aynı sorun var.
Ne yapılması gerekiyor söylerseniz bir deneyeyim olmazsa öyle yaparsınız. O kadar baktım internette bazıları servislerden diyor bazıları Xbox servisleri bozuk diyor bir çözemedim.
Xbox'u indirdim bu sefer girmeye çalışıyorum gene de girmiyor ama olay görüntüleyicisinde bu sefer hata çıkmıyor.
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım.
İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıdan yazılıma ulaşabilirsiniz.
Process Monitor, Windows için gerçek zamanlı dosya sistemi, Kayıt Defteri ve işlem/iş parçacığı etkinliğini gösteren gelişmiş bir izleme aracıdır. Benzersiz güçlü özellikleri sayesinde Process Monitor, sistem sorun giderme ve kötü amaçlı yazılım...
techolay.net
Yazılımı çalıştırdığınızda yazılımın not aldığı arka plan işlemlerini göreceksiniz. Bunlarla bir işimiz yok, o yüzden bunu durduracağız.
Ctrl + E kısayolunu kullanarak veya sol üstteki File >...
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım.
İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıdan yazılıma ulaşabilirsiniz.
Process Monitor, Windows için gerçek zamanlı dosya sistemi, Kayıt Defteri ve işlem/iş parçacığı etkinliğini gösteren gelişmiş bir izleme aracıdır. Benzersiz güçlü özellikleri sayesinde Process Monitor, sistem sorun giderme ve kötü amaçlı yazılım...
techolay.net
Yazılımı çalıştırdığınızda yazılımın not aldığı arka plan işlemlerini göreceksiniz. Bunlarla bir işimiz yok, o yüzden bunu durduracağız.
Ctrl + E kısayolunu kullanarak veya sol üstteki File >...
Hangi exeyi kullanıyor anlayamadığım için dosyalara göz at deyip bootstrapper olanı denedim bir tek onda rapor çıktı. Kaydettim fakat şu an dosya gezgininde bir şey var ZIP'e dönüştür diyorum gelmiyor ve donmu indirilenler vs. açılmıyor. İyice delirtti atacağım birazdan.