Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cansxxr

Yetkin
Warzone indirdim fakat oyuna giremiyorum. Run in safe mod ekranı geliyor ben daha basamadan gidiyor. Bazen 2 3 saniye duruyor hayır desem de evet desem de oyun ekranı bazen geliyor fakat 2 dk sürmeden kapanıyor. Sorun nedir nasıl çözerim? İlk HDD'ye kurmuştum sonra HDD'den sorun sanıp SSD'ye geçirdim fakat gene de düzelmedi.

1744394714554.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Rapor düşüyor mu?

Rapor düşüyor mu?

Özel görünümlerde düşüyor.

1744395452817.webp

Windows günlükleri sistemde de çıktı aynı hata.

İnternette Xbox'la alakalı bir Reddit gördüm yaptım fakat olmadı. Xbox'u silmiştim tüm hizmetlerini filan geri nidirdim fakat işe yaramadı onarım aracını yaptım gene de aynı sorun var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstersen uzaktan bağlanıp baklabilirim?

Ne yapılması gerekiyor söylerseniz bir deneyeyim olmazsa öyle yaparsınız. O kadar baktım internette bazıları servislerden diyor bazıları Xbox servisleri bozuk diyor bir çözemedim.

Xbox'u indirdim bu sefer girmeye çalışıyorum gene de girmiyor ama olay görüntüleyicisinde bu sefer hata çıkmıyor.

Rapor alın:

Rapor alın:

Hangi exeyi kullanıyor anlayamadığım için dosyalara göz at deyip bootstrapper olanı denedim bir tek onda rapor çıktı. Kaydettim fakat şu an dosya gezgininde bir şey var ZIP'e dönüştür diyorum gelmiyor ve donmu indirilenler vs. açılmıyor. İyice delirtti atacağım birazdan.

Heh oldu şimdi.

Heh oldu şimdi.

Pek bir şey anlayamadım bir sürü şey çıktı.

Son düzenleme:
Son düzenleme: