Freaktofen

Başarılı
936604.webp

Bugünkü oyunumuz Black Ops 4. uzatmadan başlayacağım.

Campaign.

Yok. Ama umurumda değil. Çünkü ben multiplayer ve zombi oyuncusuyum.

Zombies;

whats-your-favorite-bo4-zombies-map-v0-1iz4x5hudmja1.webp

Bu oyunun en kötü özelliklerinden birisi zombi için chaos hikayesine daha önem verilmesidir. Chaos hikayesine bakarsak, türlü türlü hiç görmediğimiz mapler, en önemlisi özgün mapler. Aether ise önceki haritaların Remastered'ı. Sadece birkaç alan eklenmiş hali. Wonder weaponlar bile aynı. Aynı derken öncekileri alıp başka bir şeye dönüştürmüşler. Yani Aether bu oyunda hüsran. Chaos ise özgün mapleri var ama bence kötü haritalar. Ancak şunu da unutmamak lazımki bu durum activison yüzünden. Diğer büyük sebep ise treyarch ın parası olmaması. Ama bu kadar mükemmel zombi deneyimleri arasında bu oyunu affedebilirim. Yani activision yüzünden bu kadar kötü bir şey ortaya çıktı. Üzgünüm BO4 zombisi ama seni biraz eleştireceğim.

Voyage of despair: Yani fanlara göre en berbat BO4 haritası. Bence değil. Ben çok sevemedim ancak idare eder. Ara sıra girilir. Ama çok nadir. Tabii easter egg biliyorsanız. Wonder weapon iyi. İlginç harita çünkü 1912 yılında, titanic gemisinde geçiyor. Güzel atmosfer var. 10/6

IX (nine,): En iyi BO4 haritası. Güzel. Başka diyecek bir şey yok gibi. 10/8

Blood of the Dead: Tarihin en hype almış zombi haritasıdır. Ama ne kadar hype almışsa o kadar fiyasko. Haritayı oynamadan önce fragmanını falan izlemeyin haritayı bir şey sanarsınız sakın! Amaan neyse orta harita. Wonder weapon güzel, easter egg tarihin en zor easter egg'idir. Ama güzeldir. Ben bu haritada sebebini bulamadağım zevksizlik hissettim. Tuz öyle bir eksik ki tüm iyi yanları siliyor. Ama bilmiyorum neyin tuzu eksik. Bilen varsa yazsın vallahi çok merak ediyorum. Alcatraz güzel ama mob of the Dead'den farklı olarak mapus gibi değil de ada atmosferi var. Zaten hapishane dışında bir iki yer var. Mob'a karşı tek artısı primis ekibimiz var. Sadece bu. Orta gibimsi. 10/6.1

Classified: Kusasım geliyor. Tek artı ultimis ekibimiz var. Five Remastered. Ama five daha iyi. Hem de bayağı. 10/2

Dead of the night: Bilmiyorum. Haritayı çözemedim. 10/?

Ancient evil: Bilmiyorum. Haritayı çözemiyorum. 10/?

Alpha Omega: Bu da berbat. Nuketown var, çoğu easter egg kısmı yer altında geçiyor. Oynamayın, oynattırmayın. 10/1 (az buçuk emek var diye)

Tag der toten: Sadece sondan bahsedeceğim. Primis ekibimizin ve ultimis ekibimizin sonu. Yani döngü bitiyor. Aslında hikaye güzel sonla bitiyor ama karakterler ölüyor. Ancak fedakarlık bu değil mi? Bu son sayesinde nikolai sevgim bayağı arttı. Gerçi hikaye devam ettiği için çok fazla inmiyeceğim detaya. Bu sonu kabul ediyorum. Çünkü fedakarlık, buna değecek sonlara götürür. Ama great war beklerdim. Ama en doğru son bu. En azından döngü bitti. 10/6

Değincek bir şey varsa perk sistemi kötü. Ama gelen perkler iyi. Helede winter's howl. Nice baby. Elixiers sistemi adaletli ve hoş. Ama gobblegum kadar değil tabii.

Multiplayer Modes - Call of Duty: Black Ops 4 Guide - IGN

Black Ops 4'ü kötüden ortaya yükseltcek tek mod. Güzel, hoş, orijinal MP'ye sadık. Firing range Remastered'ı ne be! Mükemmel adeta. Ama berbat haritalarda var. Kamuflajlar güzel ve silahlar hoş. Yani işe yarıyor. Nuketown güzel.

Blackout: Güzel.

Orta oyundur bo4.

Son düzenleme:
COD'un tam anlamıyla bozmaya başladığı zamanlar.

Online olarak güzel bir oyun, lafım yok. Eline sağlık