Rezillik falan yok hatta iddia ediyorum bu oyun yapımcılarının yerinde olsanız siz de aynısını yapardınız. Yaptığınız her oyunu iyi kötü, pahalı ucuz demeden alan, "seri koleksiyonu" bozulmasın diyen milyonlarca sadık eşeğiniz olursa neden ekstra kaynak ve para harcayasınız ki? Eşek olana semer vuran çok olur. CoD severler ise geçmiş yıllarda yaptıklarının ceremesini çekiyor o kadar.

Tahmin ediyorum adamlar bu oyundan efsane sayılan ve herkesin beğendiği oyunlardan çok daha fazla para kazanacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rezillik falan yok hatta iddia ediyorum bu oyun yapımcılarının yerinde olsanız siz de aynısını yapardınız. Yaptığınız her oyunu iyi kötü, pahalı ucuz demeden alan, "seri koleksiyonu" bozulmasın diyen milyonlarca sadık eşeğiniz olursa neden ekstra kaynak ve para harcayasınız ki? Eşek olana semer vuran çok olur. CoD severler ise geçmiş yıllarda yaptıklarının ceremesini çekiyor o kadar.

Tahmin ediyorum adamlar bu oyundan efsane sayılan ve herkesin beğendiği oyunlardan çok daha fazla para kazanacaktır.

Maalesef durum böyle ama satış açısından cidden geride bu sefer.

Call of Duty campaign modunun leş olması beni şaşırtmıyor bu yıllardır böyle zaten, Battlefield nasıl Call of Duty'nin bıraktığı bu açığı kapatıp harika bir hikaye moduyla oyuncuların gönlünü çalmıyor ben ona şaşırıyorum asıl.

Kaynak isteyenler ve inanmayanlar için de şunu belirteyim, Activision kendisi kabul etmiş zaten yapay zeka kullanıldığını.

Nedense anime çizimi gibi duruyor hiç AI gibi gelmedi bana. (belki de gerçekten AI'dır.

Anime çizimi mi? Hocam güldürmeyin. Ghibli tarzı AI promptu bu. Her yerde var zaten.

Call of Duty campaign modunun leş olması beni şaşırtmıyor bu yıllardır böyle zaten, Battlefield nasıl Call of Duty'nin bıraktığı bu açığı kapatıp harika bir hikaye moduyla oyuncuların gönlünü çalmıyor ben ona şaşırıyorum asıl.

Kaynak isteyenler ve inanmayanlar için de şunu belirteyim, Activision kendisi kabul etmiş zaten yapay zeka kullanıldığını.

Bir de oyuncuları önemsediğimiz için yapıyoruz demişler. Rezil herifler ya. Ghibli dava açsa şunlara o kadar mutlu olurum ki şu an.

Ghibli de zaten anime stili ve bir Japon markası. İlk önce animenin ve çiziminin ne olduğunu öğrenin sonra gülersiniz.

Zaten onu diyorum :D? Sonuç olarak ghibli tarzı çizim korunan bir çizim tarzı, zamanında yapay zekadan dolayı çok büyük tartışmalar çıktı, kendileri bile açıklama yaptı. Animenin ne olduğunu bilin ne Allah aşkına :D sonuç olarak yapay zeka ile emek verilmiş bir çizim tarzını saniyeler içinde utanmadan koyuyorlar oyunlarına. Lütfen şöyle saçma yorumlar yapmayın.

Ghibli de zaten anime stili ve bir Japon markası. İlk önce animenin ve çiziminin ne olduğunu öğrenin sonra gülersiniz.

O konuda haklısınız, ne düşünüp yazdım anlamadım bunu :D sevmiyorum activisonu ya yapay zeka ile bu tarz bir çizim yapıldığını görünce iyice tepem attı. Genel olarak zamanında yukarıda mesajda belirttiğim gibi.

Neden bu kadar agresif yaklaştınız anlamadım :/ neyse, iyi sosyaller.

Şaşırdığım nokta bildiğiniz Enes baturun yaptıpı AI çizimin aynısını yapmışlar. Ona rağmen halen AI olmayabileceğini söylemeniz komiğime gitti.

Son düzenleme: