Zamanında güzeldi bo serisi, onu da mahvettiler bu skin ve movement sayesine. Bu arada birisi CoD her sene en yüksek oyuncu sayısına ulaşıyor dedide olmadı öyle bir şey, BF 6 betada bile BO7 oyuncu sayısını geçmişti. Tam çıkışta ise beklenenden çok daha az bir satış sayısını ulaştı.
Özlenen Battlefield 3 ve 4 havasını çok güzel veriyor çünkü oyun. Benim Call of Duty oynarken zamanımın %30'u multiplayer da geçiyorsa, %70'i zombi modunda geçiyor. Affına sığınarak söyleyebilirim ki bana hitap eden oyun Call of Duty oluyor. :D

Teknik yorum yapacağım. BF6 bu konuda çok zayıf ve eski hissettiriyor. COD: MW 2019 ve COD: Cold War oynayan biri aksini söylüyorsa oyunların teknik tarafından anlamıyor derim. BF6'dan zevk alıyor olmanız, oyunun teknik olarak iyi olduğu anlamına gelmez, o yüzden bu yoruma cevap verirken "skin" muhabbeti falan yapmayın. Fark ettiyseniz bahsettiğim oyunlar 5-6 yıl önceki oyunlar; daha COD: BO6'ya gelmedim bile, çünkü kıyaslamak hata olur. Eski bir BF'ci olarak BF6 kesinlikle özünden sapmış, COD özentisi bir oyun olmuş. 64v64 geri gelmeli ve BF 2042 harita büyüklüğü geri gelmeli.

Frostbite Engine çok fena kısılmış, bu oyun PC'ye özel geliştirilmediği ortada, yine bir konsol limitine takıldılar. PC'ye özel geliştirilse fizikler script olmazdı BF1 de haritayı tanıyamıyorduk maç sonu çünkü realtime fizik var BF1 de.

Valorant örneğini neye dayalı olarak verdiniz anlamadım tam olarak, rekabetçi bir 5V5 oyunu sadece, öne çıkan özelliği de skiller olması.
Cıvıl cıvıl skinli olması.
Yok Call of Duty'den bahsediyorum. Online tarafında vuruş hissi gerçekten bundan ibaret, zevk veriyor mu veriyor ancak sadece hit marker ve ses efekti koyuyorlar.
Hiç alakası yok, genel animasyon kalitesi, tepkisellik olarak 10 sene önde COD şakasız.

Cıvıl cıvıl skinli olması.

Hiç alakası yok, genel animasyon kalitesi, tepkisellik olarak 10 sene önde CoD şakasız.

Bir şey demeyeyim diyorum ama dedirttiyoesunuz hocam :) her sene önünüze 70 dolarlık aynı oyunu çıkartıyorlar alıyorsunuz. Sizin fikriniz, oyun camiası bunu anladı artık umarım sizde anlarsınız yakın zamanda.

Bir şey demeyeyim diyorum ama dedirttiyoesunuz hocam :) her sene önünüze 70 dolarlık aynı oyunu çıkartıyorlar alıyorsunuz. Sizin fikriniz, oyun camiası bunu anladı artık umarım sizde anlarsınız yakın zamanda.

Animasyon kalitesi olarak katılıyorum bende, geçen sene gelen her yöne atlama özelliği bile çok iyi bir yenilik oldu, ayrıca CoD da silah inceleme animasyonları aşırı tatmin edici :D adamlar en iyi ekipleri kullanıyorlar.

Animasyon kalitesi olarak katılıyorum bende, geçen sene gelen her yöne atlama özelliği bile çok iyi bir yenilik oldu, ayrıca CoD da silah inceleme animasyonları aşırı tatmin edici :D adamlar en iyi ekipleri kullanıyorlar.
Oyunun asıl olayı skinler değil ama işte, bunla göz boyuyorlar :/ umutsuz bir oyun.

Oyunun asıl olayı skinler değil ama işte, bununla göz boyuyorlar :/ umutsuz bir oyun.

CoD'u gömenler sürekli skinden giriyor buna izin vermiyorum bende, Skinleri komple kaldırırsan tartışma bitiyor. BF6 2015 oyunu gibi CoD BO6 2025 oyunu gibi, teknik olarak ve oyun geliştiricisi olarak yorum yapıyorum. BF6'nın kullandığı Frostbite Engine kesinlikle bu kalitede değil çok güçlü bir motor, çok fena kırpmışlar konsolcular yüzünden.

Yo, ben almıyorum. MW19 var bende, BO2 ve WW indirimi bekliyorum şuan. XBOX'umda da BO3, WW2 var. Her sene aynı oyunu çıkarmıyorlar gibi bir ifade kullanmadım. Bariz daha kaliteli ama COD. Kaliteli olması daha keyifli olduğu anlamına gelmiyor, ama net bir şekilde COD daha üstün.

Yo, ben almıyorum. MW19 var bende, BO2 ve WW indirimi bekliyorum şu an. Xbox'umda da BO3, WW2 var. Her sene aynı oyunu çıkarmıyorlar gibi bir ifade kullanmadım. Bariz daha kaliteli ama CoD. Kaliteli olması daha keyifli olduğu anlamına gelmiyor ama net bir şekilde CoD daha üstün.

Zaten keyif almak başka oyunun teknik kalitesi başka tartışma olmalı ama nedense ikisini karıştırarak cevap veriyorlar bu yanlış, ravenfielddan zevk alan adam BF6'dan daha iyi demesi gibi bir şey bu, gerçekten oyuncuların teknik artist okuması lazım ünilerde.