BurakBirinci

Üstün
Makaleler
15
Call of Duty: Future Warfare'in oynanış görüntüleri sızdırılmış. Videoyu izleyince biraz ilginç buldum ve oynanır gibime geliyor. Bu oyunların fiyatı da uçuk oluyor, umarım pahalı çıkmaz ama sanmıyorum. Siz neler düşünüyorsunuz?

Call of Duty: Future Warfare'in oynanış görüntüleri sızdırılmış. Videoyu izleyince biraz ilginç buldum ve oynanır gibime geliyor. Bu oyunların fiyatı da uçuk oluyor, umarım pahalı çıkmaz ama sanmıyorum. Siz neler düşünüyorsunuz?

Bu video sızdıysa yakında oyunun ROM dosyası sızar. Bakalım göreceğiz nasıl bir oyun planlamışlar. Çıksa net oynardım ama çok güzel duruyor.

Şunu unutma Call of Duty gibi bir firma asla ucuz oyun yapmayacak baksana ta 2000'li yıllarda çıkan oyunların fiyatlarına. Artık yeni oyunlar minimum 2000 TL de başla Call of Duty için.

Bugünün CoD oyunları oynanıyorsa 2010'un CoD oyunu haydi haydi oynanır.

2010 olması beni daha çok cezbedir ya. Çünkü eskilerin hikayesi iyiydi.

Çok uzun sürmez yine gelecek veya uzay temasina sahip bir CoD yine cikar.

CoD İnfinite Warfare fazla oynamadım ama ben bu oyuna kıyasla daha çok beğendim.

Bu video sızdıysa yakında oyunun ROM dosyası sızar. Bakalım göreceğiz nasıl bir oyun planlamışlar. Çıksa net oynardım ama çok güzel duruyor.

Oyunun sinematiği, hikayeyi anlatma şekilleri falan ben eskiye benzettiğim için kesinlikle oynanır.

Çıksa değil kırılsa oynardım. En son ki CoD MW3 felaketinden sonra Call of Duty ağzıyla kuş tutsa zor aldırır bana kendisini😀

Neden hocam? Oynamadığım için söylediğiniz oyun hakkında pek bilgim yok. Ama oyun tarafında değişiklik var. Şirketin satılması, bazı çalışan kişiler ile yolların ayrılması vs. oyun adına belki daha iyi olabilir.

Şunu unutma Call of Duty gibi bir firma asla ucuz oyun yapmayacak baksana ta 2000'li yıllarda çıkan oyunların fiyatlarına. Artık yeni oyunlar minimum 2000 TL de başla Call of Duty için.

Belki Game Pass'e gelir ya, fakirin umudu ekmektir. Ben gelmeyeceği yönde duymuştum. En azından birkaç yıl sonrasına belki gelebilir.

Bugünün CoD oyunları oynanıyorsa 2010'un CoD oyunu haydi haydi oynanır.
Asıl 2010'un CoD'u CoD idi. Bunlar CoD değil.

Biraz Türkçe çalışsanız iyi olacak gibi.

%100 1TB olacak (!) Şaka bir yana rahat 250GB olacak.