Call of Duty: Modern Warfare 4 ile Modern Warfare serisi bitecek

The Winter Soldier 11

Çalışkan
Call of Duty: Modern Warfare 4 ile Modern Warfare serisi bitecek.

Activision, Call of Duty: Modern Warfare 4'ü serinin "destansı finali" olarak nitelendiriyor. Böylelikle 2019'da başlayan reboot Modern Warfare serisi, Modern Warfare 4 ile bitmiş olacak.

"Kore’den dünyanın en ücra köşelerine kadar, Task Force 141 sınır tanımayan bir savaşla karşı karşıya. Destansı finale tanık olun."

Activision o kadar aciz ki, hala 2007'de başlayan bir seri ile hayatta kalmaya çalışıyorlar.

Orijinal Modern Warfare serisi ile doğrudan bir bağlantısı olmayan, 2019 sonrasında çıkan oyunların rezalet olması ve satmayacağı biline biline aynı seri adı ile çıkarmalarını insanlar nasıl kabullendi hala anlamıyorum.

Call of Duty'nin bitmesi lazım komple.
Call of Duty severim. Çocukluğumunun oyunu ancak katılıyorum. Haklısınız. Suyunu çıkarttılar iyice.

Fiyatı uygun olursa veya indirimlerde alırım umarım. Son kez Task Force 141 olarak oynamak isterim.

Call of duty hikaye anlamında zaten yıllar önce bitti. Hissiyat anlamında özüne sadık kalsın, Black ops 7 ve reboot MW3 gibi saçma sapan bir oyun daha çıkarmasın yeter. MW4 oynanışını izledim ve eskiye çok sadık duruyor.

Activision artık oyun yapmıyor, sadece para sömürmek için bizleri sömürüyor. MW3'e bakın, açık combat görevleri getirdiler. Bu, Call of Duty'nin kendisine aykırı bir şey zaten. Bu oyun MW 2019'dan sonra öldü, komple bitti. Artık bu oyunun tamamen bitmesi gerek.

Bu isim 2011'de bitti zaten bana göre. Canim CoD oynamak istediğinde MW 2 Remastered açıyorum. Umarım MW3 Remastered de gelir yani keşke gelse ama pek ümidim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…