Call of Duty: Modern Warfare 4 PC fragmanı yayımlandı

The Winter Soldier 21

Becerikli
Klasik PC'de olan özelliklerden bahsedilmiş. Ray Tracing olacak ve oyunun güncellenmesi için oyunu yeniden başlatma ihtiyacı kalkıyor.

0:40'ta Shipment haritası var.
1:07'de Campaign modundan görüntüler var. John Wick tarzında bir görev olduğu belli.
1:37'de DMZ modundan görüntüler var. Helikopter ile exfil yapılmaya çalıştığı görülüyor.

Neden öyle diyorsunuz hocam? Diğer fragmanlara ve paylaşılan bilgilere bakarsak gayet dolu görünüyor campaign.
BO7 rezaletinden sonra hiçbir şey beklemiyorum ben bu seriden, kaldı ki bundan önce de bozmuştu. Önceden adı anılınca yer titrerdi. Artık midemi bulandırıyor şahsen. Her sene her sene COD duymaktan kusacağım.

BO7 rezaletinden sonra hiçbir şey beklemiyorum ben bu seriden, kaldı ki bundan önce de bozmuştu. Önceden adı anılınca yer titrerdi. Artık midemi bulandırıyor şahsen. Her sene COD duymaktan kusacağım.
BO7'nin multiplayer ve zombies tarafı güzel olsa da evet campaign tarafının rezalet olduğu doğrudur. MW4'te hikaye modu gayet güzel görünüyor ve hatta son yılların en iyi CoD hikaye modu olacağını düşünüyorum.

Bunda daha çok hikaye moduna abanmışlar gibi, multiplayer modu ilgi çekici gelmedi. Oyunu satın almayacak olsam da düşüncelerim böyle.

Fragman güzel gözüküyor ama o kadar, ötesi olacağını zannetmiyorum.
MW diyince modern silahlar ve teknolojilerle savaşlar görmeyi bekliyorum, 20 metrelik alanda 10 kişinin bıldırcın avına çıkmasını değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…