Detaylar
Kim cevapladı?CoD kesinlikle çizgisel hikaye anlatımından vazgeçmeyecekti. Açık dünya oynanışı CoD serisine gitmiyor, bu fikri yabancı forumlarda bile hala benimseyipte, sevebilen yok. Ben eski CoD oyunlarındaki gibi yüsek aksiyonlu ara sahne sekansları, çarpıcı hikaye anlatımı, ikonik karakterler ve sahneler istiyorum. Zamanında CoD: Ghosts yerden yere vurulmuştu ama bugün dönüp, oynandığında yeni MW2 ve MW3'den bile çok daha ruhlu olduğunu görüyoruz.
Yeni MW oyunlarında açık dünyada stealth bazlı görev yapmak istesem giderim Sniper: Ghost Warrior serisini oynarım. CoD dediğin hızlı hızlı akmalı.
Yeni MW oyunlarında açık dünyada stealth bazlı görev yapmak istesem giderim Sniper: Ghost Warrior serisini oynarım. CoD dediğin hızlı hızlı akmalı.
- Makaleler
- 1
Çok oyunculu kısmına talep var, hikaye tarafı içine çekmiyor. COD Ghost veya Battlefield 4 gibi eski oyunların hikaye modunu oynasam bile Warzone 2 ve 3 oyunlarını tercih etmezdim.Bittiğini zannetmiyorum. Kötü yapmalarına rağmen halen talep var.
- Makaleler
- 7
Anlamlı ve güzel bir hikayesi olduktan sonra açık veya kapalı dünyanın bir önemi yok bence. Burada asıl önemli olan hikaye ve karakterler.
Mesela en son çıkan oyunda PUBG mi oynuyoruz yoksa hikayeye mi odaklanıyoruz belli değil. Bu yüzden açık dünya olsa bile bu kriterler çok iyi olmadıktan sonra iyi bir oyun olmaz bence.
Yeni çıkacak oyun veya oyunlar MW 3 kıvamında olacak gibi bir his var içimde. MW 3 sanki yeni oyunlar için bir ısınma oyunuydu.
Mesela en son çıkan oyunda PUBG mi oynuyoruz yoksa hikayeye mi odaklanıyoruz belli değil. Bu yüzden açık dünya olsa bile bu kriterler çok iyi olmadıktan sonra iyi bir oyun olmaz bence.
Yeni çıkacak oyun veya oyunlar MW 3 kıvamında olacak gibi bir his var içimde. MW 3 sanki yeni oyunlar için bir ısınma oyunuydu.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Çok oyunculu kısmına talep var, hikaye tarafı içine çekmiyor. COD Ghost veya Battlefield 4 gibi eski oyunların hikaye modunu oynasam bile Warzone 2 ve 3 oyunlarını tercih etmezdim.
Ülkemizde öyle olabilir ama yabancı ülkelerde tam tersine hocam. Arkadaşlarımdan ve forumlardan biliyorum.