Detaylar
Kim cevapladı?Oyunun Türkçe dil desteği yok. Ücretsiz olarak internette bulabilirsiniz ama ne kadar güvenilir ve kaliteli olur bilemem. Arkadaşlar bulursa paylaşırlar belki. 60 liraya TG Yama'nın yaması var. Güvenilir bir ekiptir.
tgyama.com
Call of Duty® WWII Türkçe Çeviri – TG Yama
tgyama.com
Atamızın İzinden
Deneyimli
Normalde ücretli bir yaması var ama ben birşekilde ücretsiz indirmiştim. Biraz uğraşırsan yaparsın. Oyunda Türkçe Dil Desteği yok maalesef.Steam'de bu oyunu nasıl Türkçe yapabilriim? Hiç indirmedim, indireceğim. Oyunun ayarlarında Türkçe var mı yoksa nasıl yaparım?
hakano
Uzman
Call Of Duty WWII Türkçe Yama indir - Sorunsuz | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk mesela şöyle bir link var bu steame olur muNormalde ücretli bir yaması var ama ben birşekilde ücretsiz indirmiştim. Biraz uğraşırsan yaparsın. Oyunda Türkçe Dil Desteği yok maalesef.
Atamızın İzinden
Deneyimli
Hocam ben oyunu crack indirmiştim. Steam'e uyarmı bilemem ama yamayı fullprogram gibi bir yerden indirmiştim hatırladığım kadarıylaCall Of Duty WWII Türkçe Yama indir - Sorunsuz | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk mesela şöyle bir link var bu steame olur mu
Bir insan neden bir Türkçe yama'ya para ister ki?Oyunun Türkçe dil desteği yok. Ücretsiz olarak internette bulabilirsiniz ama ne kadar güvenilir ve kaliteli olur bilemem. Arkadaşlar bulursa paylaşırlar belki. 60 liraya TG Yama'nın yaması var. Güvenilir bir ekiptir.
Call of Duty® WWII Türkçe Çeviri – TG Yama
tgyama.com
Aslında kendi diline para vermek ne kadar etik bilmiyorum ama bu işin emek kısmı da var. Tartışılır.
İnternette bedavaya Türkçe Yama mevcut iken, para vermek hiç mantıklı gelmiyor. İngiltere'den hoca tutup, silah zoruyla Türkçe öğretip, çevirdiler ise ayrı o zaman.Aslında kendi diline para vermek ne kadar etik bilmiyorum ama bu işin emek kısmı da var. Tartışılır.
bu videoya bakar mısınız belki işinize yarar.
Arkadaş WW2 için diyor, MW2 için olanı değil.