Temu Cam mouse pad alınır mı?

Mert Göktuğ

Çalışkan
Temu'da gördüğüm cam mousepadler var cam mouse pad denemek istiyorum ama Temu'dan almak mantıklı mı?

Hocam çok fazla önermem test edilmemiş inelenmemiş modelleri. Çünkü önemli olan cam olması değil, yüzeyinin işlemesi. Yani güncel sensörler elbette cam yüzeylerde çalışıyor ama o yüzeye bir işlem yapılarak hem fareye az zarar verecek hem de daha mousepad havasında bir kullanım sağlayacak hale getiriyorlar. Yoksa camcıdan kestir koy masaya aynı mantık.

Sadece merakımdan istiyordum ama almamak daha mantıklı sanırım kumaş mouse pad bakmak lazım.

Klasse Longteng mousepad'lere bakabilirsiniz. F/P bir üründür.
Değil maalesef. Çakma bir ürün, ESPTiger'in replikasi. Ve dokusu zimpara. Zimparanin üstüne fare koysanız Klasse Longteng'den farksiz olur. Genel olarak ben Hybrid önermem, ya Control ya Speed alınmalı.

Değil maalesef. Çakma bir ürün, ESPTiger'in replikasi. Ve dokusu zimpara. Zimparanin üstüne fare koysanız Klasse Longteng'den farksiz olur. Genel olarak ben Hybrid önermem, ya Control ya Speed alınmalı.
Biraz abarttığınızı söyleyebilirim. HyperX Pulsefire görmemişsiniz anlaşılan Esas zımpara o. Hocam hem cam hem PFTE skatezlerle de gayet güzel kullanılıyor. Siz elinizi mermere bile öyle azimle sürtseniz zımpara işlevi görecektir. Mousepad fiyatları aldı başını gitti. Eğer dünya klasmanında yarışan bir e-spor'cu değilseniz ve 4 5 K bütçeniz de yoksa dönüp dolaşıp geleceğiniz yer Klassse Longtreng oluyor. Replika diyemeyiz ama benzer kumaş diyebiliriz. Bir çok marka neredeyse birebir bu kumaşı kullanıyor ve kimisi 2 kat fiyatına satmayı tercih ediyor piyasada isim yaptıkları için.

Replika diyemeyiz ama benzer kumaş diyebiliriz.
Tasarımdan bahsediyorum.

4-5 K bütçeniz de yoksa dönüp dolaşıp geleceğiniz yer Klassse Longteng oluyor.
Bu da bana kalırsa yanlış bir ifade. Wraith'te çok güzel padler var Longteng'in biraz üstüne. Sıfır alamayan da ikinci el temiz bakabilir bahsettiğim Wraith padleri. Longteng ile çok benzer fiyatlara gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…