Mert Göktuğ
Çalışkan
Temu'da gördüğüm cam mousepadler var cam mouse pad denemek istiyorum ama Temu'dan almak mantıklı mı?
Cam mouse pad iyi markalardan alınmalı alınacaksa, ki ben cam mouse pad önermem. Ona özel skatez vs. almalısınız, her skatez cam mousepadde kullanılmaz. Cam mousepadler bana kalırsa iyi de değil, hiçbir artısı yok kumaş varken...
Klasse Longteng mousepad'lere bakabilirsiniz. F/P bir üründür.Sadece merakımdan istiyordum ama almamak daha mantıklı sanırım kumaş mouse pad bakmak lazım.
Değil maalesef. Çakma bir ürün, ESPTiger'in replikasi. Ve dokusu zimpara. Zimparanin üstüne fare koysanız Klasse Longteng'den farksiz olur. Genel olarak ben Hybrid önermem, ya Control ya Speed alınmalı.Klasse Longteng mousepad'lere bakabilirsiniz. F/P bir üründür.
Biraz abarttığınızı söyleyebilirim. HyperX Pulsefire görmemişsiniz anlaşılanDeğil maalesef. Çakma bir ürün, ESPTiger'in replikasi. Ve dokusu zimpara. Zimparanin üstüne fare koysanız Klasse Longteng'den farksiz olur. Genel olarak ben Hybrid önermem, ya Control ya Speed alınmalı.
Tasarımdan bahsediyorum.
Bu da bana kalırsa yanlış bir ifade. Wraith'te çok güzel padler var Longteng'in biraz üstüne. Sıfır alamayan da ikinci el temiz bakabilir bahsettiğim Wraith padleri. Longteng ile çok benzer fiyatlara gelir.4-5 K bütçeniz de yoksa dönüp dolaşıp geleceğiniz yer Klassse Longteng oluyor.